Har du tänkt på att det inte finns några bostadsprodukter?

 I vår globala värld finns en uppsjö av starka internationella varumärken med tydliga produkter. I bilbranschen, modebranschen – ja, ända ner till dryck och tuggummi. Du kan rabbla dem och det kan dina vänner också. 

Men det finns inget globalt varumärke i bostadsbranschen. Heller inga tydliga produkter. Även fast det kanske är en av världens största branscher. Vi alla behöver ju en bostad. Vi startade Blooc med ambitionen att skapa ikoniska bostadsprodukter och ett starkt bostadsvarumärke. Som vi dessutom vill göra globalt. 

Hittills har vi skapat två bostadsprodukter. Helt unika i sitt slag. Blooc House och Blooc Flat. De har en fast och tydlig form – precis som en stringhylla eller en Iphone. Men lika innovativ i sitt slag – som en bil från Tesla. De går att lära känna, gilla, följa och känna igen. Oavsett modell av bostadsprodukt House och Flat kan du förvänta dig karaktäristiska detaljer utvecklade av Blooc. Blooc-Stålglaspartier, Blooc-kök, Blooc-lampor och kvalitéer som god förvaring och materialitet. 

I vår produktutveckling är form och funktion lika viktiga. Vi förenar klassisk formgivning med senaste tekniken av bostadsproduktion. För att hitta rätt pris på våra bostäder. Och för att kunna nå en bred målgrupp.

Med våra bostadsprodukter utvecklar vi bostadsområden utanför staden. Vi kallar det för ”Modern Suburban Living”. Det tror vi är sättet att lösa bostadsbristen. Att bygga stad utanför staden som är minst lika attraktivt som city. Kanske ännu mer ”Dreamy”. 

På vår hemma-marknad börjar vi att bli en spelare att räkna med, omkring 10 bostadsområden i Stockholm och Uppsala och från 2018 omkring 600 st bostäder per år. Under 2018 kommer de första bostadsprodukterna att exporteras utanför Sverige. Ett nytt bostadsområde utanför en ny stad i Europa. Det tycker vi är riktigt spännande. 

 Vill du vara med och förändra en bransch? Och skapa nästa stora svenska export-start-up?

Projektchef

Som ansvarig för projektchef kommer du att rapportera till VD och förväntas driva utvecklingen av projektavdelningen samt underliggande inköpsavdelning på Blooc. Arbetet kring projekt är central för verksamheten och du blir i rollen en nyckelperson i ledningen på Blooc.

Tillsammans med de olika avdelningarna skapar du förutsättningar och följer upp arbetet i verksamheten och säkerställer att projekt och inköpsfrågor hanteras i enlighet med de projektprocesser som finns framtagna på Blooc. Du deltar målmedvetet i arbetet med att utveckla avdelningens arbetssätt mot högt uppsatta mål.

Du ansvarar för att på ett strategiskt vis utveckla processer och rutiner på avdelningen uppdateras och implementeras. I rollen som projektchef arbetar du även administrativt för att det dagliga arbetet löper på i projekten.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat att säkerställa mål för projekt-avdelningen gentemot uppsatt bolagets treårsplan. Upphandla entreprenörer och fabrik samt säkerställa och följa upp entreprenader. Du ansvarar för inköpsavdelningen och är vår chefsupphandlare samt kravställer mot produktavdelningen. Du förväntas vara ha stor förhandlingsförmåga samt ha god kännedom om entreprenad och entreprenörer.

Du ansvarar också för den löpande dialogen med entreprenörer och fabrik i samtliga projekt enligt process på Blooc och den löpande dokumentation som krävs för att säkerställa i varje projekt. Du arbetar i affärssystem Interaxo och Lime men mycket av den rapportering som du gör kommer att förväntas presenteras i Excel.

Du är placerad i Stockholm på Blooc men har också mycket nära kontakt med entreprenörer och leverantörer. Utöver det kommer du att arbeta nära produktavdelningen och säljavdelningen på Blooc.

För mer information kontakta:

Jessica Grönwall, Carrerbrokers

mail: jessica@careerbrokers.se

tel: 0733 90 29 83

  • Accepterade filtyper: gif, jpg, png, txt, rtf, pdf, doc, docx, ppt, pptx.