Slutsåld

Patio – Värmdö Värmdö

Tänk först tre olika nyanser av mattsvart träfasad med monokrom svart fönstersättning. ”Noir”, ”Charcoal” och ”Dusk”. Burspråk för en del. En stensatt framsida och växtlighet med smak av Asien. Lägg sedan till industrifönster, gjutjärnskamin med osedvanlig hög skorsten. En trappa med målade steg i oljeblått.

På baksidan bildas ett Patio med högt gräs, låg grön växtlighet och möjlighet att skapa skugga. Det är varmt på golvet i badrummet och ett hexagonformat klinker i en enfärgad grå färgskala harmoniserar med det matta vita kaklet, kommoden i petroleumblått och den gröngrå massiva stenskivan.

Du charmas av materialval som kolmårdsmarmor, mässing och läder. Köket är svenskt och vitvarorna italienska. På något underligt sätt ger huset en gammal hemtrevlig känsla trots att allt är sprillans nytt.

Just nu känns japanska influenser uppfriskande, men i kapitel fyra av Mörtnäs Hagar så tolkar vi japan fast på svenska. 16 stadsradhus med inflyttning från och med hösten 2016. Vi kallar de för Patio.

I området