Intervju med Tobias Bruno, Byggprojektledare Derome

Hej Tobias! Hur mår du idag?

Jag mår bra! Har precis varit ute och tittat på ett kommande bostadsområde tillsammans med Blooc och en gemensam samarbetspartner till oss. Kommer bli ett riktigt fint område när det blir klart.

Beskriv din roll på Derome?

I min roll som byggprojektledare på Derome arbetar jag tillsammans med affärsutvecklare och arkitekter på Blooc för att utveckla bostadsområden tillsammans med våra gemensamma samarbetspartners. På Blooc arbetar bland annat arkitekter, affärsutvecklare, samhällsplanerare och deras roll är att utifrån ett affärsmässigt, arkitektoniskt och målgruppsanpassat perspektiv rita på de nya områden vi skall utveckla. Vi på Derome säkerställer sedan produktion i någon av våra innovativa bostadsfabriker och att entreprenaden på plats. Efter inflyttningen tar vi också ansvar för att alla bostadsköpare får den hjälp de behöver, om något mot förmodan skulle behöva reklameras eller behöva justeras.

Berätta om Deromegruppen!

När unge snickare Karl Andersson från halländska Derome, investerade allt han hade i en liten bysåg 1946, kunde han inte föreställa sig att sågen skulle komma att utvecklats till en blomstrande trävaruindustri. Karls fyra söner Erling, Bernt-Göran, Ingemar och Karl-Erik och därefter deras barn har investerat och fortsatt sitt engagemang i att utveckla verksamheten vidare. Entreprenörsandan från Karl har gått i arv. Hårt, långsiktigt och målinriktat arbete ligger i grunden. Idag är Deromegruppen Sveriges största familjeägda träindustri, en verksamhet med god lönsamhet som fortsätter att utvecklas och växa. Deromegruppen omsätter idag omkring 7,5 miljarder och är sedan 2017 delägare i Blooc.

Vad gillar du mest i din roll?

Jag gillar att det är varierande och att ingen dag är lik den andra. Jag tycker också att det är roligt att arbeta tillsammans med Blooc, eftersom bostäderna skiljer sig så mycket från traditionell nyproduktion. Det är verkligen detaljerna som för skillnad.

Läs mer om oss på Blooc här.

Nyhetsbrev
Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!