Blooc bostäder

Idag kan Blooc erbjuda fyra typer av bostadsprodukter: Blooc House, Blooc Villa, Blooc Flat och Blooc Apartment. Nyproducerade bostäder i trä för bostadsområden med hus, lägenheter och hyreslägenheter. 

Blooc House är stadsradhus och parhus i 2 eller 3 våningsplan. Blooc Villa är stadsradhus eller parhus i 2 plan med yteffektiva planlösningar. Blooc Flat är moderna lägenheter med exklusiva detaljer i bostadsrättsform. Våra yteffektiva lägenheter, som erbjuds som hyreslägenheter eller prisvänliga bostadsrätter kallar vi Blooc Apartment.  

Våra arkitekter utvecklar hem. De karaktäristiska designelementen som kännetecknarBlooc finns i alla bostäder vi utvecklar. På så sätt kan man beskriva de olika bostadsprodukterna som syskon. Blooc Objects kallar vi alla de interiöra och exteriöra produkter vi själva tagit fram på Blooc. Det kan exempelvis vara en lampa, det specialritade köket eller en spegel i badrummet.  Det är detaljerna som gör helheten och ingen detalj är för liten för oss. 

"Jag vill skapa hem som håller med tiden" Henni – arkitekt på Blooc

Ett hem för mig är att finna ett lugn när jag kliver in genom dörren. Men ett hem ska också vara lätt att förstå. Det är lika viktigt att känna stolthet över sitt hem, som att leva i ett hem som är funktionellt. Ditt hem ska få dig att längta till den miljö
som känns ”du”.

Läs hela artikeln med Henni här.

Welcome to a new kind of Modern Suburban Living

Modern Suburban Living

Blooc Objects

I alla våra bostäder hittar du utvalda interiöra och exteriöra produkter som vi valt att kalla Blooc Objects. De är ritade exklusivt för våra hem av våra arkitekter och går inte att hitta i en butik på stan. Det gör att vi levererar bostäder med egna kök, badrumskommoder, speglar, lampor och garderober.

Läs mer om Blooc Objects här.

Nyhetsbrev
Gå med i vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!