Slow design – Slow Living

Blooc har sedan starten 2011 skapat en liten revolution i bostadsmarknaden. Vi ser bostäder som produkter, precis som en bil eller en telefon. Vår filosofi är att utveckla bostäder utifrån ett slow design-perspektiv – det innebär att vi förnyar uttrycket i våra bostadsprodukter med enkla och hållbara medel över tid, i stället för att rita om och rita nytt. Det skapar hem som kommer kännas i tiden hela livet, och ger våra arkitekten möjlighet att lägga extra kärlek och tid på detaljerna – vilket vi anser gör hela skillnaden.

Ett Blooc hem kännetecknas av ett antal ikoniska designelement, som signaturtrappan i specialkulörer, det karaktäristiska stålglaspartiet och inredningsdetaljer som våra arkitekter ritar, som vi kallar Blooc Objects. Varje år lanserar vi en ny edition med en unik färgskala som är lika delar klassisk som kontemporär.

Idag kan Blooc erbjuda fyra typer av bostadsprodukter – Blooc House, Blooc Villa, Blooc Flat och Blooc Apartment. Nyproducerade bostäder utvecklade i trä för bostadsområden med hus, stadsradhus, parhus, lägenheter och hyreslägenheter.

Welcome to a new kind of Modern Suburban Living

Modern Suburban Living
Nyhetsbrev
Gå med i vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!