Om Blooc Podcast

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

När Camilla Käll, en av grundarna av Blooc, bjuder in de 10 mest inflytelserika kvinnorna i fastighetsbranschen är det bostadsfrågor, hållbarhet och digitalisering hon vill diskutera. Den som lyssnar får också svar på en hel del privata frågor om karriär, framtidsdrömmar och varför fastighetsbranschen är så intressant.

Här nedan kan du lyssna på avsnitten – men de finns även på Itunes, Acast och Spotify.

Blooc Podcast – Rebecka Wallenstam

I det här avsnittet har vi bjudit in Rebecka Wallenstam, en av branschens mest inflytelserika kvinnor och tredje generationens Wallenstam. Rebecka tillträdde tjänsten som koncerncontroller på Wallenstam vid 25 års ålder och har redan trots sin unga ålder en bred erfarenhet från fastighetsbranschen och ett säreget driv.

Det här är Rebecka Wallenstam och välkommen till Blooc Podcast.

Blooc Podcast – Malin Carlsson

I det här avsnittet har vi bjudit in Malin Carlsson, en av branschens mest inflytelserika kvinnor med sinne för detaljer. Som en av de allra första anställda på Oscar Properties förändrade hon tillsammans med Oscar Engelbert en hel bransch och placerade nyproduktion i finrummet. Efter ett flertal år hos Oscar Properties bestämde hon sig för att starta eget och driver idag egen byrå, M Concept, där hon koncept- och affärsutvecklar, designar och skapar projekt inom bostäder, kontor och kommersiella verksamheter.

Det här är Malin Carlsson och välkommen till Blooc Podcast.

Podcast – Kristina Alvendal

I det här avsnittet har vi bjudit in Kristina Alvendal, en av branschens mest inflytelserika kvinnor med siktet inställt på stadsutveckling. Hennes bredd inom fastighetsbranschen är det få som slår. Som stadsbyggnadsborgarråd tog Kristina fram Stockholms översiktsplan ”Promenadstaden” och sedan några år tillbaka driver hon Kristina Alvendal AB. För hennes gedigna engagemang för staden blev Kristina utsedd till Årets Samhällsbyggare 2017 av branschorganisationen Samhällsbyggarna.

Det här är Kristina Alvendal och välkommen till Blooc Podcast.

Nyhetsbrev
Gå med i vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!