Fakta om huset

  • Boarea: 24-97 kvm
  • Sovrum: 1-4 rok
  • Takhöjd: 2,50 m / 6 m
  • Energi: Lågenergi

Tipsa en vän

Kontakt

Steninge Slottsby 1 – Sigtuna

Det vilar en sällsynt elegans över Steninge Slottsby. Slottet, stenladan och det fina torget utgör hjärtat i området. Här umgås de som bor och de som är på besök. Ett besök i handelsträdgården eller en stund tillsammans i orangeriet. Med en kaffe i handen från butiken eller långlunch i restaurangen. Ibland dukas det upp till lokal marknad. Steninge Slottsby är skapat med lite extra kärlek i detaljerna. Området förenar det som så många drömmer om – närhet till natur men endå på bekvämt avstånd från staden. Med 10 min till Arlanda ligger världen alltid nära. Bara 30 min till Stockholm och 20 min till Uppsala är möjligheterna många.

Lägenheterna säljs som bostadsrätter i två etapper och består av storlekar mellan 24-97 kvm, 1-4:or. Här finns lägenheter som passar singeln som flyttar hemifrån till den som säljer villan och drömmer om en ateljélägenhet. Den varma färgsättningen på putsfasaderna bryter fint mot träfaserna i grått och den vackra fönstersättningen ger smak av industriromantik. Ett modernt bostadsområde på kulturhistorisk ark. Tänk slott och sneakers. 

 

Utformningen av Steninge Slottsby har inspirerats av den traditionella byn. Kärnan är gemenskap och en livsstil som är aktiv men tillbakalutad. Målet är att skapa en livsmiljö i ordets verkliga bemärkelse; en plats för både boende och varande. Stenladans utbud av butiker, restaurang, kafé och andra upplevelser kommer att sätta en stark prägel på byn, men också det stora utbudet av aktiviteter och allt vad naturen ger.

Många människor uttrycker en längtan efter ett enklare liv nära naturen utan att behöva söka sig alltför långt ifrån stan eller till en förort utan liv och aktivitet. Många söker en livsmiljö som är
mer än bara en plats för boende. Detta har varit utgångspunkt i utformningen av Steninge Slottsby.

Här blir upplevelser och kultur i alla former, inte
minst matkultur, en del av vardagen och att leva hälsosamt den enklaste sak i världen. Byn kommer
att erbjuda såväl ridanläggning som marina och badbrygga och det kommer att finnas upplysta
löp- och promenadspår vid sidan av utegym och naturlekplats för de yngsta. Precis intill har vi des
sutom ett vackert naturreservat.

Steninge Slottsby erbjuder något för alla åldrar. En stor marina med möjlighet till båtplats planeras i Steninge Slottsby för den som gillar båtliv. På sommaren njuter du av bad på badplatsen. På många sätt skapas ett modernt bostadsområde på kulturhistorisk mark.

 

 

I området

Nyhetsbrev
Gå med i vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!