Så tar du hand om din bostad

I samband med inflyttning är det mycket information man behöver ta del av och det kan ibland kännas övermäktigt och svårt att få grepp om alla delar. Speciellt då det också är så mycket annat praktiskt som tar tid: flyttbil, försäkringar, adressändring… vi förstår!

För att göra det så enkelt som möjligt för er har vi försökt underlätta genom att vara så tydliga som det bara går. Men när det gäller skötsel av en ny bostad finns det inga genvägar. Det är viktigt att du läser igenom den information du fått i samband med att du flyttar in – framför allt den mer detaljerade informationen under drift- och skötselråden. En hel del frågor och eventuella fel kan lätt förebyggas genom att du blir något av en expert på ditt nya hem. Så gör det på en gång! Då får du mer tid över till viktigare saker hemma, som att umgås med familj och grannar, grilla, njuta av ett gott vin på terrassen eller bara vila och samla energi.

Här kan du läsa mer om vilket ansvar du har som bostadsrättsinnehavare och vilka fel och brister som omfattas av garantin och inte. Du hittar också enkla tips och råd på hur du tar hand om din bostad bland dokumenten du fick i samband med att du flyttade in – till exempel hur du drar åt dina fönster och dörrar, vad du behöver tänka på när du rengör parkettgolven och hur du underhåller kök och badrum.

Nyhetsbrev
Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!