Hållbarhet

På den här sidan kanske du förväntar dig ett faktabaserat dokument med hänvisning till både paragraf 1 och paragraf 2 där vi redoviserar våra strategilösa mål om att skapa en arbetsplats med mångfald och årliga rapporter om vår minskade användning av kopieringspapper. Eller så kanske du förväntade dig en innovativ film där vi berättar om våra svävande och ambitiösa visioner om ett årtionde där vi varken vet om du, vi eller planeten fortfarande finns kvar – som säkert tog längre tid att producera än vad vi spenderat tid på att fullfölja strategiarbetet.

Det kommer du inte hitta här.

Vi säger inte att strategier, mål och visioner om ett hållbarhetsarbete är oviktigt. För det är det ju inte. Men vi tror inte att ett årligt dokument som samlar damm i en bortglömd pärm eller en undangömd flik på hemsida kommer att bidra till en hållbar värld. Blooc grundades med visionen att skapa hem som håller över tid, som folk vill ha och har råd med. Vi tror att hållbarhet måste genomsyra allt vi gör och tror på.

Vill du läsa om hur vi arbetar för att skapa bostäder som håller över tid? Läs om våra bostäder. Vill du veta bostädernas miljöklass i våra projekt? Läs om våra projekt. Vill du veta något annat som du inte hittar på vår hemsida? Fråga oss i chatten eller skicka ett mejl.

Var vill du bo? Önska var vi utvecklar nästa bostadsområde.

Prova nu!
Nyhetsbrev
Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!