Bostadsprodukter med starka varumärken.

För att nå vår vision måste vi tänka annorlunda. Vi måste bli bäst på att ta till vara på kva­litén i effektiva husfabriker och hos välkända leverantörer. Sedan måste vi kombinera det med industriell rationalitet, smarta lösningar och fin design. Först då kan vi leverera fina bostadsprodukter med klok prislapp till fastighetsägare. För oss är varje bostadsprojekt är unikt. Därför ingår alltid en verktygslåda med komplett material som behövs för att marknadsföra och sälja projektet till slutkonsument. Det ger ditt dig det där lilla extra som krävs för att få ut lite mer än vanligt ur ditt projekt.

Klok projektekonomi

BLOOC utvecklar kompletta bostadsprodukter med fasta modeller. På så sätt kan vi standardisera exklusiva materialval och göra intelligenta inköp som pressar priserna. Med våra bostadsprodukter skapar ni bostadsområden med total kostnadskontroll. Vi levererar färdigprojekterade bostäder med ett högt upplevt värde till ett rimligt fast pris, utan utvecklingskostnader och långa ledtider. På så sätt hittar vi den optimala balansen mellan kvalitet, design och projektekonomi för att öka markvärdet i varje unikt projekt.

Modulärt system

Varje bostadsprodukt består av ett antal husmodeller, moduler och tillval som tillsammans går att kombineras olika för olika bostadsområden. Som B2B-kund hos oss erbjuds ni en ”legolåda” och utifrån er nuvarande markportfölj skapar vi tillsammans intressanta bostadsprojekt. Husens arkitektur, storlekar och planlösningar är konstruerade utifrån generellt vedertagna förutsättningar i markprojekt.

Samtida men inte minimalistiskt

Många av oss inspireras livsstilsmagasinens rena linjer och avskalade inredning, men få skulle kalla det hem. Vi tror på bostäder som är spännande men normala, hem att trivas och längta till. Det får inte bli spännande men konstigt. Vi erbjuder huskollektioner framtagna med ledande arkitekter, med noga utvalda materialval som speglar den samtid vi lever i.

Klassiska kvalitéer

Det finns en längtan till det genuina. Efter en lång tid av massproduktion och kommersiella krafter söker vi oss tillbaka till det klassiska. Med generösa förvaringsmöjligheter, rumsligheter och funktionella kök tar vi tillbaka de klassiska kvaliteterna utan att kompromissa med hög nivå på design och arkitektur.

Skandinavisk form

Vi utvecklar huskollektioner med ett skandinaviskt formspråk. Den skandinaviska designen är internationellt känd och uppskattad, av såväl svenskar som utanför Sveriges gränser. Det skandinaviska formspråket ger sitt utryck i arkitekturen, materialvalen och de vackert funktionella planlösningarna.

Åldras med behag

Allt är fint när det är nytt, men vi vill att våra hus skall bli ännu vackrare med tiden. Materialval och produkter väljs därför noggrant ut med hjälp av arkitektens stilkänsla och leverantörernas erfarenhet för att skapa hus som åldras med behag.

Krutet på rätta stället

För att kunna leverera attraktiva hus till ett pris få trodde var möjligt, måste man lägga krutet på rätt ställe. När man köper en bostad är en handfull saker avgörande. Det är just där vi lägger krutet. Andra delar kan vi rationalisera och standardisera för att säkerställa en kvalitativ produkt. Allt för bästa kvalitet och känsla.

Accepterat avancerat

Våra bostadsprodukter håller hög nivå rakt igenom, så att du med glädje kan jämföra oss med de främsta på marknaden. Vi gör det som designlegenden Raymond Loewy kallade ”Most Advanced Yet Acceptable”; de mest avancerade lösningarna som samtidigt är allmänt accepterade. Då blir det rätt balans mellan pris och kvalitet.

Aktuella bostadsprojekt