Arkitekt, Blooc

Blooc söker nu sin nästa arkitekt som kan vara med i utvecklingen av våra projekt och bostadsprodukter.

Om tjänsten

Bostadsprodukten finns och den arkitektens arbete kommer att handla om ta fram handlingar i ”världsklass” och att tillsammans med övriga teamet göra verklighet av produkten som i sitt första och renaste skede är ett koncept.

I tjänsten ingår att kunna jämka faktorer som gestaltning, ekonomi och bostadsproduktens mest optimerade komposition när bostadsområdena skapas.

De karaktäristiska designelementen som kännetecknar Blooc finns i alla fyra produkter. På så sätt kan man beskriva de fyra som syskon. Blooc Objects är alla de interiöra och exteriöra produkter vi tagit fram på Blooc. Det är detaljerna som gör helheten och ingen detalj är för liten för oss. I den arkitektens roll ligger det att ständigt utveckla våra bostadsprodukter utifrån erfarenhetsåterföring.

Om dig

Du har arkitektexamen och minst 3 års erfarenhet från arkitektkontor eller liknande. Du har god erfarenhet av att rita bostäder: villor och flerbostadshus. Det är ett krav att du har god erfarenhet av BL-processen i Sverige och det är önskvärt att du även har erfarenhet av detaljplaneprocesser.

Som person är du noggrann och drivs av att alltid vilja göra lite bättre. Du ska vilja leverera A-handlingar i ”världsklass”. Du ska gilla och triggas av Blooc:s affärsidé och känna att du tillhör Blooc-people. Men också proaktivt bidra med idéer som tar Blooc framåt och vidare på resan att vara med att förändra en av världens mest konservativa branscher.

Du är lösningsfokuserad – inte problematiserande och du tycker om att jobba med ständiga förbättringar och är affärsmässig i ditt tänk.

Skicka in din ansökan bestående av CV och portfölj omgående, urval sker fortlöpande.

Varaktighet, arbetstid, tillträde
Heltid tillsvidareanställning
Tillträde: Augusti

Placering: Stockholm, Skeppargatan 38

Ersättning
Månadslön – Fast lön

Så ansöker du
Ansökan skickas till stefan@blooc.se

För mer information, frågor eller funderingar kontakta Stefan Gustavsson på 0733-580578

Läs mer om oss som arbetar här

First impression manager

Blooc söker nu en first impression manager med outtröttlig energi att ge det där lilla extra i alla lägen.

Om tjänsten

Din roll blir att koordinera och genomföra de fysiska ”Pop-up” – event som Blooc skall genomföra under 2019 med kampanj – Önska område, läs mer här

Kampanjen som framförallt är digital, innebär att vi låter bostadsköpare påverka var vi utvecklar nästa bostadsområde. Din vanligaste fråga kommer bli; Var vill du bo? Innan de önskar område har du berättat lite om Blooc, om de inte redan känner till oss och bjudit dem på en italiensk kaffe från din bästa vän – kaffemoppen. ”Pop-up”- eventen hålls oftast på helger, kvällar och tjänsten går därför utmärkt att kombinera med dina studier eller andra uppdrag.

Ps. Vi hoppas du kan följa med oss till Almedalen 1-3 juli och ta med ”Önska område”- kampanjen till Visby.

Om dig

Du är minst 18 år och har körkort.

Vi har alla känner den där personen, den där riktigt fina typen som alltid ställer upp och kan hjälpa en med allt. Med ett stort leende och ”inget-är-omöjligt-mentaliteten”. Som rycker in när det behövs en barnvakt, när du behöver flytta en bokhyllan, steama alla kläder du har i garderoben eller hålla koll på gästlistan på din privata fest. Det bästa med den där personen är ju dessutom att en kan ringa när som helst även om det är mitt i natten, oberoende av vad klockan är ställer man helt enkelt upp i vått och torrt.

Är du den här personen? Älskar du dessutom att träffa människor och att leverera överraskande bra service. Vi kan erbjuda dig en spännande resa och en organisation att växa i. Dessutom kanske en eller flera nya vänner för livet.

Skicka in din ansökan bestående av CV och ett personligt brev – eller ring direkt och presentera dig.

Varaktighet, arbetstid, tillträde
Timanställning
Tillträde: Från mitten av april

Placering: Där kampanjen är, men din utgångspunkt blir kontoret i Stockholm.

Ersättning
Timlön

Så ansöker du
Ansökan skickas till camilla@blooc.se

För mer information, frågor eller funderingar kontakta Camilla Käll på 0768-534174

Läs mer om oss som arbetar här

 

  • Accepterade filtyper: gif, jpg, png, txt, rtf, pdf, doc, docx, ppt, pptx.

”Ditt hem ska kunna växa tillsammans med dig.” Christoffer – ny arkitekt på Blooc

För att kunna rita och bygga bra hus måste du som arkitekt ha förståelse för och kunskap kring en rad olika områden. Blooc har samlat en bredd av just de här kompetenserna på samma ställe. Det i kombination med att företagets filosofi ger möjlighet att arbeta med att förädla och förbättra något, det vill säga slow design-perspektivet, tycker jag är rätt väg.

Läs hela artikeln med Christoffer här.

Nyhetsbrev
Gå med i vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!