Blooc People

På Blooc arbetar arkitekter, projektledare och affärsutvecklare med den gemensamma drivkraften att vi alla brinner för att utveckla hållbara bostäder som folk vill ha, har råd med och kan bo i länge. Vi kallar oss för Blooc People.

Blooc People är alla vi som arbetar på Blooc, vår företagskultur och ett mantra vi strävar att arbeta efter. Vi skapar helt enkelt tillsammans det bolag vi alla vill jobba på. Alla som arbetar på Blooc ska kunna göra det de är bäst på. Vi värdesätter en familjär och inkluderande arbetsplats där alla – oavsett ålder, kön, könsöverskridande identitet, etnicitet eller sexuell läggning – har samma möjlighet att utvecklas och påverka.

Vill du vara en del av Blooc People? Just nu söker vi en avdelningsansvarig arkitekt. Läs mer och ansök om tjänsten nedan!

Avdelningsansvarig arkitekt

Blooc söker nu en avdelningsansvarig arkitekt till vårt kontor i centrala Stockholm med möjlighet att verka och utveckla avdelningen i en kreativ arbetsmiljö med drivna kollegor i ett växande bolag.

Om tjänsten

Som avdelningsansvarig arkitekt kommer du att rapportera till VD och förväntas driva arkitektavdelningen mot bolagets långsiktiga mål och rapporterar till VD. Det innefattar arbetsledande ansvar för övriga arkitekter på avdelningen. Arkitekterna rapporterar till dig och du ansvarar för att delegera avdelningens uppgifter på bästa sätt. Samtliga arkitekter i din organisation arbetar med projekt, men har även andra arbetsuppgifter, som till exempel ArchiCad-ansvar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Ansvar för avdelningens strategi och utveckling av avdelningens arbetssätt, processer och rutiner tillsammans med dina kollegor
  • Budgetansvar för avdelningen och ansvar för upphandling av underkonsulter, till exempel tillgänglighet, brand, landskap, ljud eller annat som kan behövas för arbetet
  • Ytterst ansvar för arkitekternas leveranser i projekten
  • Handledledning och stöd till arkitekterna i termer av gestaltning. Ge input, granska och agera bollplank i tidiga skeden.
  • Driva och arbeta med vissa egna projekt

Bloocs arkitekter arbetar främst i ArchiCad och Sketchup.

Ansökan

Välkommen att söka tjänsten bestående av CV och portfölj. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. För frågor, kontakta Stefan Gustavsson, VD på Blooc på stefan@blooc.se eller 0733-58 05 78.

  • Godkända filtyper: gif, jpg, png, txt, rtf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, Max filstorlek: 10 MB.
Nyhetsbrev
Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!