Vi brinner för bostäder!

Vi expanderar och söker nu ytterligare en arkitekt till vår arkitektavdelning.

 

Om Tjänsten

Bostadsprodukten finns och den handläggande arkitektens arbete kommer att handla om skapa projekt i ”världsklass” och att tillsammans med övriga teamet göra verklighet av produkten som i sitt första och renaste skede är ett koncept. I tjänsten ingår att kunna jämka faktorer som gestaltning, ekonomi och bostadsproduktens mest optimerade komposition när bostadsområdena skapas.De karaktäristiska designelementen som kännetecknar Blooc finns i alla tre produkter. På så sätt kan man beskriva de tre som syskon. Blooc Objects är alla de interiöra och exteriöra produkter vi tagit fram på Blooc. Det är detaljerna som gör helheten och ingen detalj är för liten för oss. I den ansvariga arkitektens roll ligger det att ständigt utveckla våra bostadsprodukter utifrån erfarenhetsåterföring.

Om dig

Du har arkitektexamen och minst 5 års erfarenhet, varav minst 2 år som handläggare, från arkitektkontor eller liknande. Du har god erfarenhet av att projektera bostäder: småhus och flerbostadshus. Det är ett krav att du har god erfarenhet av bygglovsprocessen i Sverige och det är önskvärt att du även har erfarenhet av detaljplaneprocesser.

Som person är du noggrann och drivs av att alltid vilja göra lite bättre. Du ska vilja leverera A-handlingar i ”världsklass”. Du ska gilla och triggas av Blooc´s affärsidé och känna att du tillhör Blooc-people.

Du är lösningsfokuserad – inte problematiserande och du tycker om att jobba med ständiga förbättringar och är affärsmässig i ditt tänk.

Vi erbjuder

En arbetsplats där du får vara delaktig i hela processen från tidiga skeden, utkast och affärsupplägg till genomförande och eftermarknad.

Möjlighet att utveckla Bloocs produkter, allt från småhus och flerbostadshus till produktformgivning samt nya koncept som innefattar morgondagens boende. Vara med att påverka och förändra en av världens största branscher, för rätt person kan vi erbjuda en resa och stora möjligheter att utvecklas med oss.

Skicka in din ansökan bestående av CV och portfölj omgående, urval och intervjuer sker fortlöpande.

Varaktighet, arbetstid, tillträde
Heltid tillsvidareanställning
Tillträde: Sep/Okt

Ersättning
Månadslön – Fast lön

Så ansöker du

Ansökan skickas till Stefan Gustavsson, VD på Blooc.

Har du några frågor eller funderingar gällande tjänsten går det bra att höra av sig på stefan@blooc.se eller på tel: 0733-580578

  • Accepterade filtyper: gif, jpg, png, txt, rtf, pdf, doc, docx, ppt, pptx.

Aktuella bostadsprojekt

Nyhetsbrev
Gå med i vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!