Har du tänkt på att det inte finns några bostadsprodukter?

 I vår globala värld finns en uppsjö av starka internationella varumärken med tydliga produkter. I bilbranschen, modebranschen – ja, ända ner till dryck och tuggummi. Du kan rabbla dem och det kan dina vänner också. 

Men det finns inget globalt varumärke i bostadsbranschen. Heller inga tydliga produkter. Även fast det kanske är en av världens största branscher. Vi alla behöver ju en bostad. Vi startade Blooc med ambitionen att skapa ikoniska bostadsprodukter och ett starkt bostadsvarumärke. Som vi dessutom vill göra globalt. 

Hittills har vi skapat två bostadsprodukter. Helt unika i sitt slag. Blooc House och Blooc Flat. De har en fast och tydlig form – precis som en stringhylla eller en Iphone. Men lika innovativ i sitt slag – som en bil från Tesla. De går att lära känna, gilla, följa och känna igen. Oavsett modell av bostadsprodukt House och Flat kan du förvänta dig karaktäristiska detaljer utvecklade av Blooc. Blooc-Stålglaspartier, Blooc-kök, Blooc-lampor och kvalitéer som god förvaring och materialitet. 

I vår produktutveckling är form och funktion lika viktiga. Vi förenar klassisk formgivning med senaste tekniken av bostadsproduktion. För att hitta rätt pris på våra bostäder. Och för att kunna nå en bred målgrupp.

Med våra bostadsprodukter utvecklar vi bostadsområden utanför staden. Vi kallar det för ”Modern Suburban Living”. Det tror vi är sättet att lösa bostadsbristen. Att bygga stad utanför staden som är minst lika attraktivt som city. Kanske ännu mer ”Dreamy”. 

På vår hemma-marknad börjar vi att bli en spelare att räkna med, omkring 11 bostadsområden i Stockholm och Uppsala och från 2018 omkring 600 st bostäder per år. Under 2020 kommer de första bostadsprodukterna att exporteras utanför Sverige. Ett nytt bostadsområde utanför en ny stad i Europa. Det tycker vi är riktigt spännande. 

 Vill du vara med och förändra en bransch?

 

  • Accepterade filtyper: gif, jpg, png, txt, rtf, pdf, doc, docx, ppt, pptx.

Aktuella bostadsprojekt