Arkitekt, Blooc

Blooc söker nu sin nästa arkitekt som kan vara med i utvecklingen av våra projekt och bostadsprodukter.

Om tjänsten

Bostadsprodukten finns och den arkitektens arbete kommer att handla om ta fram handlingar i ”världsklass” och att tillsammans med övriga teamet göra verklighet av produkten som i sitt första och renaste skede är ett koncept.

I tjänsten ingår att kunna jämka faktorer som gestaltning, ekonomi och bostadsproduktens mest optimerade komposition när bostadsområdena skapas.

De karaktäristiska designelementen som kännetecknar Blooc finns i alla fyra produkter. På så sätt kan man beskriva de fyra som syskon. Blooc Objects är alla de interiöra och exteriöra produkter vi tagit fram på Blooc. Det är detaljerna som gör helheten och ingen detalj är för liten för oss. I den arkitektens roll ligger det att ständigt utveckla våra bostadsprodukter utifrån erfarenhetsåterföring.

Om dig

Du har arkitektexamen och minst 3 års erfarenhet från arkitektkontor eller liknande. Du har god erfarenhet av att rita bostäder: villor och flerbostadshus. Det är ett krav att du har god erfarenhet av BL-processen i Sverige och det är önskvärt att du även har erfarenhet av detaljplaneprocesser.

Som person är du noggrann och drivs av att alltid vilja göra lite bättre. Du ska vilja leverera A-handlingar i ”världsklass”. Du ska gilla och triggas av Blooc:s affärsidé och känna att du tillhör Blooc-people. Men också proaktivt bidra med idéer som tar Blooc framåt och vidare på resan att vara med att förändra en av världens mest konservativa branscher.

Du är lösningsfokuserad – inte problematiserande och du tycker om att jobba med ständiga förbättringar och är affärsmässig i ditt tänk.

Arbetstid: Heltid

Varaktighet: Tillsvidareanställning

Tillträde: September

Placering: Stockholm, Skeppargatan 38

Ersättning: Fast månadslön

Skicka in din ansökan bestående av CV och portfölj omgående, urval sker fortlöpande.

För mer information, frågor eller funderingar kontakta Stefan Gustavsson på stefan@blooc.se eller 0733-580578

Läs mer om oss som arbetar här

  • Accepterade filtyper: gif, jpg, png, txt, rtf, pdf, doc, docx, ppt, pptx.
Nyhetsbrev
Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!