Blooc People

På Blooc arbetar arkitekter, projektledare och affärsutvecklare med den gemensamma drivkraften att vi alla brinner för att utveckla hållbara bostäder som folk vill ha, har råd med och kan bo i länge. Vi kallar oss för Blooc People.

Blooc People är alla vi som arbetar på Blooc, vår företagskultur och ett mantra vi strävar att arbeta efter. Vi skapar helt enkelt tillsammans det bolag vi alla vill jobba på. Alla som arbetar på Blooc ska kunna göra det de är bäst på. Vi värdesätter en familjär och inkluderande arbetsplats där alla – oavsett ålder, kön, könsöverskridande identitet, etnicitet eller sexuell läggning – har samma möjlighet att utvecklas och påverka.

Vill du vara en del av Blooc People? Läs om våra lediga tjänster.

Arkitekt, Blooc

Blooc söker nu sin nästa arkitekt som kan vara med i utvecklingen av våra projekt och bostadsprodukter.

Om tjänsten

Vår filosofi är att utveckla bostäder utifrån ett slow design-perspektiv – det innebär att vi förnyar uttrycket i våra bostäder med enkla och hållbara medel över tid, i stället för att rita om och rita nytt. Det skapar hem som kommer kännas i tiden hela livet, och ger våra arkitekter möjlighet att lägga extra kärlek och tid på detaljerna – vilket vi anser gör hela skillnaden.

Tjänsten innebär att ta fram handlingar i världsklass och tillsammans med övriga i teamet göra verklighet av bostäder som i sitt första och renaste skede är ett koncept. I rollen ingår att kunna jämka faktorer som gestaltning, ekonomi, hållbarhet och bostäderna mest optimerade komposition när bostadskvarteret skapas. Ett hem utvecklat av Blooc kännetecknas av karaktäristiska designelement, årliga editioner, noggrant utvalda material och smarta planlösningar. Det är detaljerna som gör helheten och ingen detalj är för liten för oss. I rollen som arkitekt ligger det att ständigt utveckla våra bostäder utifrån erfarenhetsåterföring.

Du har arkitektexamen med minst tre års erfarenhet från arkitektkontor eller motsvarande. Du har god erfarenhet av att rita bostäder – villor och flerbostadshus. Det är ett krav att du har god erfarenhet av bygglovsprocessen i Sverige och det är önskvärt att du även har erfarenhet av detaljplaneprocesser.

Som person är du noggrann och drivs av att alltid vilja göra lite bättre. Du ska vilja leverera A-handlingar i världsklass. Det är viktigt att du gillar och triggas av Bloocs affärsidé och känner att du tillhör teamet. Men också proaktivt bidra med idéer som tar Blooc framåt och vidare på resan att vara med att förändra en av världens mest konservativa branscher. Du är lösningsfokuserad och ser utmaningar i stället för problem. Du tycker om att arbeta med ständiga förbättringar och är affärsmässig i ditt tänk.

Arbetstid: Heltid

Varaktighet: Tillsvidareanställning

Tillträde: September

Placering: Skeppargatan 38, Stockholm

Ersättning: Fast månadslön

Skicka in din ansökan bestående av CV och portfölj omgående, urval sker fortlöpande.

För mer information eller frågor, kontakta Stefan Gustvasson på stefan@blooc.se eller på 0733-58 05 78.

Läs mer om oss som arbetar här

  • Accepterade filtyper: gif, jpg, png, txt, rtf, pdf, doc, docx, ppt, pptx.
Nyhetsbrev
Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!