Blooc People

På Blooc arbetar arkitekter, projektledare och affärsutvecklare med den gemensamma drivkraften att vi alla brinner för att utveckla hållbara bostäder som folk vill ha, har råd med och kan bo i länge. Vi kallar oss för Blooc People.

Blooc People är alla vi som arbetar på Blooc, vår företagskultur och ett mantra vi strävar att arbeta efter. Vi skapar helt enkelt tillsammans det bolag vi alla vill jobba på. Alla som arbetar på Blooc ska kunna göra det de är bäst på. Vi värdesätter en familjär och inkluderande arbetsplats där alla – oavsett ålder, kön, könsöverskridande identitet, etnicitet eller sexuell läggning – har samma möjlighet att utvecklas och påverka.

Vill du vara en del av Blooc People? Läs om våra lediga tjänster nedan.

Arkitekt, Blooc

Blooc söker en arkitekt till vårt kontor i centrala Stockholm. På Blooc får du möjligheten att verka och utveckla i en kreativ arbetsmiljö med drivna kollegor i ett växande bolag.

 

Om tjänsten

I rollen som arkitekt på Blooc är du en viktig del av vår projektverksamhet i tidiga skeden. I samarbete med bolagets affärsutvecklare och Deromes projektledare arbetar du med utveckling av våra bostadsprojekt. I tjänsten ingår att gestalta våra bostadsområden och skapa en fin komposition med vårt motto Modern Suburban Living i fokus. Kvarter som kombinerar urban karaktär med ett enklare liv nära natur och som möjliggör prisvärda och hållbara hem för våra målgrupper.

Blooc utvecklar projekt med bostadskoncept med strävan att skapa ikoniska bostäder med tydlig karaktär. Designarbetet utvecklas internt av våra arkitekter i nära samråd med Deromes produktion och fabriker och leds av Bloocs designchef. I arkitektens roll ligger det att ständigt utveckla våra bostäder utifrån erfarenhetsåterföring.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

• Driva arkitektarbetet i våra projekt – från analys till färdigt bygglov

• Utforma och gestalta bostadsområden under ledning av vår designchef

• I samråd med projektorganisationen optimera projektet i form av kvalitet, gestaltning, funktion, byggrätt och lönsamhet

• Utveckla våra bostadsprodukter genom att skapa handlingar och ritningsmoduler i världsklass

• Arbeta med detaljplaneprocessen inklusive framtagande av handlingar från volymstudier till bygglovshandlingar i samråd med våra affärsutvecklare och projektledare

 

Om dig

Du har ett sinne för detaljer, gräver gärna ner dig i Archicad och är van att driva arbete självständigt. Vi ser att du som söker har en arkitektutbildning och minst 2 års erfarenhet av liknande roller sedan tidigare. Du har god erfarenhet av att rita bostäder; villor och flerbostadshus. Det är ett krav att du har god erfarenhet av svenskt regelverk för bostadsbranschen, så som BBR, BPL, SIS, bygglovs- och detaljplaneprocessen.

Som person är du noggrann och drivs av att alltid vilja göra lite bättre. Du vill leverera handlingar i världsklass men även proaktivt bidra med idéer som tar Blooc framåt och vidare på resan att vara med att förändra en av världens mest konservativa bransch.

 

Arbetstid: Heltid

Varaktighet: Tillsvidareanställning

Tillträde: Från årsskiftet 2020/2021

Placering: Skeppargatan 38, Stockholm

Ersättning: Fast månadslön

 

Ansökan

Vill du bli en del av Blooc? Välkommen att söka tjänsten bestående av CV och portfölj. Urval och intervjuer sker löpande, varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. För frågor, kontakta Stefan Gustavsson, VD på Blooc på stefan@blooc.se eller 0733-58 05 78.

  • Accepterade filtyper: gif, jpg, png, txt, rtf, pdf, doc, docx, ppt, pptx.
Nyhetsbrev
Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!