Tommy och Charlotte, köpare i Brf Knarren

Vi får följa med Tommy och Charlotte som har köpt en bostad i Brf Knarren i Källberga! Läs intervjun där vi träffar Tommy och Charlotte som berättar om varför de valde att köpa nyproduktion, vad de tycker om Källberga och mycket mer!

Vilka är ni – berätta lite om er själva?
Tommy och Charlotte heter vi och är 35 och 31 år gamla. Vi väntar vårt första barn nu till sensommaren vilket är huvudanledningen till att vi valde att slå till på ett radhus. Vi båda jobbar inom elektronikbranschen som avdelningsledare. Vi är båda två uppvuxna i närheten av skog och natur men har hamnat i stadsmiljö sedan några år tillbaka. Gaming, film, socialt umgänge är våra huvudintressen och något som tar upp stor del av våra vardagar just nu – i alla fall fram till beräknad födsel.

Var bor ni idag?
Vi bor idag i en trea i Vegastaden som ligger i Haninge, söder om Stockholm.

Hur upptäckte ni projektet Knarren?
Av en ren slump under förra sommaren. Vi var ute och hade ärenden i Nynäshamn och svängde av för att åka till Muskö då ingen av varit där på länge. Strax efter att vi svängde av vägen såg vi att det var byggnation vid sidan av vägen. Vi sökte upp information om vad det var när vi kom hem.

Varför ville ni flytta till nyproducerat hus?
Enkelhet. Att inte behöva oroa sig för budgivning, men också att bara kunna flytta in och leva från dag ett.

Vad var det som gjorde att ni valde att köpa ett hus i Knarren?
Läget, designen och det passar bra i tid för just oss.

Vad är det bästa med Källberga?
Läget och att det är barnvänligt. Det är som att bo ute i skogen men ändå ha närhet till stan och allt vad det innebär. Sen ser vi just Källberga som ett bra ställe att starta vår familj på, Nytt område, ny skola och städade miljöer.

Vad är det bästa med huset ni köpt?
Lagom storlek och absolut skönt att ha ett gavelhus. Vi är väldigt nöjda med hur designen är samt planlösningen. Vi har sett så många radhus här i Vega där alla ser likadana ut. Att bara sätta olika färger på husen gör så mycket!

Vad ser ni mest fram emot?
Lugn och ro hoppas vi, trots att det ska vara byggen runt omkring under lång tid fram. Vi ser också fram emot egen parkering. Det är något vi inte har idag och får kämpa med nästan varje dag. 

Vad kommer ni sakna när ni flyttar?
Faktiskt inget på rak arm som vi kan komma på. Tror vi båda längtar bort från stadskänslan som blivit när Vegastaden expanderar.

Har ni några kompisar som köpt i samma projekt?
Nej inga som vi vet om, men kanske nya?

Vad kommer bli det första ni köper till det nya boendet?
En grill! Det känns lite som givet när vi äntligen har en stor altan. 

Nyhetsbrev
Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!