Det här är Blooc Home

Blooc Home är en boendeapp som gör det lite enklare att köpa, äga och bo i en bostad från Blooc. Här samlar vi allt som har med ditt boende att göra på ett och samma ställe. Kommunicera med dina grannar, köp och sälj, dela verktyg med dina grannar eller beställ smarta tjänster som gör vardagen lite enklare. Här samlar vi också alla dokument kopplade till din bostad.

Så registrerar du dig
När du har köpt en bostad från Blooc kommer du få en inbjudan till appen via ansvarig mäklare. Du laddar ner appen i App Store eller på Google Play och anger bostadsrättsföreningens registreringskod som du får från mäklaren. När du har gjort det kan du registrera dig och logga in med Mobilt BankID.

Community
I Community-delen kan du kommunicera med dina nya grannar. Dela med dig av tips på en förvaringslösning som passar garderoberna, ställ frågor om den bästa förskolan i området eller hitta en ny golfkompis eller lekkamrat till barnen. Det här blir en naturlig mötesplats för dig att knyta kontakt med dina grannar och för er i föreningen att skapa en fin grannsämja.

Boendeinformation
Slipp alla pärmar, USB-stickor, mejl och andra dokument. I appen samlar vi all boendeinformation kopplat till ditt köp och din nya bostad – allt från ritningar, instruktioner och avtal till föreningsinformation och tips och råd.

Boka och dela egna och gemensamma resurser
I stället för att alla hushåll i din nya förening investerar i en varsin grästrimmer, slagborr och steamer så kan ni dela resurser med varandra. Lägg ut en pryl eller en tjänst du erbjuder i delningar för att bidra till en gemensam ekonomi – bra för både plånboken och miljön! Du kan välja om du vill ta betalt eller om du bara vill vara en schysst granne. Här kan även din förening lägga upp gemensamma resurser, som t.ex. verktyg, trädgårdsredskap och leksaker till barnen som köps in i föreningen för alla att ta del av.

Produkter och tjänster
Ta del av utvalda tjänster och produkter kopplat till ditt nya hem! Här hittar du unika erbjudanden på allt från försäkringar, elavtal, flytthjälp och förvaringsutrymmen. Allt för att göra det enklare att köpa och bo i en bostad från Blooc.

Felanmälan och reklamation (Kommande!) 
Redan idag kan du skicka in ett ärende kopplat till din bostad i appen. Det kan till exempel vara om något har gått sönder som du vill reklamera eller om du hittar en skada som inte kan vänta till garantibesiktningen. På sikt kommer vi lansera ett komplett ärendesystem i appen så du både kan lägga upp och följa dina ärenden utan att behöva ha kontakt på mejl eller telefon.

Webshop (Kommande!)
På sikt kommer vi att lansera en webshop i Blooc Home med våra egna interiöra produkter och detaljer som vi kallar för Blooc Objects. Blooc Objects är produkter som är ritade av våra egna arkitekter exklusivt för våra bostäder – och som inte går att hitta i en butik på stan.

Vill du veta mer om Blooc Home? Kontakta ansvarig mäklare i projektet du är intresserad!

Nyhetsbrev
Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!