Pre-loved: Best of 2023

Under det senaste året har vi spanat in våra bostäder på andrahandsmarknaden och nu har vi samlat våra favoriter bland vårt Hemnetgodis! Vi hoppas att ni tycker att det är lika roligt som vi, och att ni kan inspireras av hur andra inreder sina Blooc-hus.


10: Ett drömmigt hemmakontor
Vi börjar vår Best of med det här ljusa, avskalde och vilsamma hemmakontoret två trappor upp i ett av stadsradhusen i Mörtnäs. Här skulle vi inte ha något emot att jobba från en ljus vårdag. Foto: Fastighetsbyrån.

Foto: Fastighetsbyrån

Tänk dig att ta en kaffe på den soldränkta takterrassen. Foto: Fastighetsbyrån. Här hittar du fler bilder från det här huset!

9: En otrolig klätterros
En nylagd gräsmatta, små pluttiga nyplanterade träd och tomma odlingslådor avslöjar hur nytt ett område är. Det är kanske först växtligheter tar sig som ett bostadsområde är färdigt? Ett annat exempel på det här är våra fantastiska magnoliaträd i Mörtnäs som vi planterade för snart 10 år sedan. På plats nummer 9 har vi den här vackra och pampiga honungsrosen/lykkefund på terrassen!


8: En perfekt grön vägg
I Lindbacken har familjen som sålde det här hemmet målat väggen i vardagsrummet grön. Inte nog med att den gröna nyansen är vacker i sig – det är också ett fiffigt sätt att få de äldre eller mer traditionella möbler att få en naturligt plats i det annars lite mer moderna hemmet. 


7. En ursnygg uteplats
Den här uteplatsen förtjänar en plats i listan.


Fint skuggspel mot fasaden!


6. Växthus på taket?
En perfekt soldränkt plats att odla tomaterna på – i ett växthus på carporten!


5. En (eller två) ljuvlig matplats 
I all sin enkelhet får den här ljuvliga matplatsen i Borsökna en given placering i listan. Avskalat och snyggt – både ute och inne. Foto: Länsfast Eskilstuna


Foto: Länsfast Eskilstuna

Foto: Länsfast Eskilstuna


4. Den grusade bakgården
På baksidan av det här stadsradhusen i Mörtnäs smälter bakgården vackert in i Stockholms skärgårds karaktäristiska natur. Bakgården får en avskalad och urban karaktär med den grusade ytan, och låter omgivande natur få ta plats. Trädgården övergår sen till en kuperad naturtomt som avslutas med ett enkelt staket och en grind som leder ut i tallskogen precis där bakom. Foto: Fastighetsbyrån


Vy från skogen bakom huslängan. Foto: Fastighetsbyrån.


Utblick över den vackra tallskogen från huset. Foto: Fastighetsbyrån.


3. Den platsbyggda barnsängen
På plats nummer tre har vi den här fiffiga platsbyggda barnsängen! Den här byggd med hjälp av IVAR-skåp från IKEA som ger bra förvaring under sängen. Trappstegen och den lilla avlastningsytan för böcker vid sängfoten är både smart och snyggt.


Fin färg på väggarna också!


2. En idylliskt lummig trädgård 
På plats nummer två placerar vi den här drömträdgården med fruktträd, bärbuskar och vackra blommor. Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö


Den lummiga trädgården ger terrassen på bakgården ett privat och skyddat läge. Lerkrukorna med planteringar på terrassen förlänger trädgårdslivet och ger en hemtrevlig känsla! Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö. Se fler bilder från det här stadsradhuset här.


1. De perfekta kulörerna på väggarna
Vi älskar färg. Det är så enkelt, men kan också vara så svårt. I det här huset älskar vi de noggrant utvalda mjuka kulörerna på väggarna – och den vågade blommiga tapeten i trappan! Det tycker vi förtjänar en första plats på vår lista. Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.


En mjuk och behaglig beige kulör klär väggarna i vardagsrummet. Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.


Från köket ser man även den fantastiska blommiga tapeten i trappan! Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.


På vindsvåningen får gästrummet en vilsam himmelsblå kulör. Se fler bilder från det här stadsradhuset här. Foto: Länsförsäkringar Fastighetsförmedling.

Bor du i et Blooc-hus och ska sälja? Skriv till oss på [email protected] så kan vi puffa för din bostad i våra kanaler!

 

Nyhetsbrev
Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!