Blooc i Almedalen – Blooc-moppen på plats

På plats i Almedalen kommer kampanjen att synas runt Almedalsområdet och här kan förbipasserande, politiker, bostadsköpare eller branschfolk testa att ”Önska område” på plats vid Blooc-moppen och under tiden serveras en god kopp kaffe. Mark och Erik som driver kampanjen ”Önska område” kommer att kunna berätta om våra aktuella bostadsprojekt i Stockholm och Eskilstuna, vad som skiljer ut Blooc från andra bostadsutvecklare och kort om det nya delägarskapet från Derome.

Till vardags finns kampanjen digitalt här på vår hemsida och ibland dyker ”Önska område-kampanjen” upp på gator och torg på olika platser i Sverige för att diskutera bostadsfrågor, nyproduktion och fina områden där människor vill bo. Allt för att hålla en aktiv dialog med potentiella bostadsköpare. Nu är det alltså dags att visa upp konceptet i Visby under Almedalen.

”Vi tror att bostadsutveckling i allt större utsträckning måste ske genom tät dialog och samverkan med bostadsköparna i framtiden. Genom vår unika tjänst ”Önska område” har vi alltid örat mot rälsen och kan anpassa vårt erbjudande efter rådande marknad”, säger VD Stefan Gustavsson.

På plats i Visby finns också VD Stefan Gustavsson, Marknadschef Camilla Käll och bolagets Affärschef Peter Hogren. Hör av er om dig om du vill prata bostadsutveckling, arkitektur eller trä.

Kontakt:

Camilla Käll, Marknadschef Blooc
Mail: [email protected]
Tel: 0768–53 41 74

Stefan Gustavsson, VD Blooc
Mail: [email protected]
Tel: 0733–58 05 78

Peter Hogren, Affärschef Blooc
Mail: [email protected]
Tel: 070–532 76 69

Nyhetsbrev
Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!