Blooc lanserar årets edition – Moss & Sage

Varje år lanserar Blooc en ny edition med en unik interiör färgskala som är lika delar klassisk som kontemporär. Editionen är framtagen av våra arkitekter och präglar interiören i våra bostäder, så som specialkulörer på köket, materialitet i badrummet och den ikoniska målade trappan.

Årets edition kallas Moss & Sage – En färgskala i naturnära gröna toner som möter solida och kontemporära material. Djupa, dämpade och varma kulörer och inslag av ljusare och friska nyanser ger editionen en samtida och ombonad känsla. Okomplicerat, trivsamt och tidlöst.

”För årets Edition ville vi hitta en färg- och materialpalett som är tidlös och harmonisk. Inspirationen för Editionen kommer likaväl från naturen som från moderna inredningsklassiker – varma och dämpade gröna toner har varit en populär val i inredningen under flera decennier. Den dova färgskalan går vackert ihop med både krispiga och mjukare inredningsstilar. Grönt skapar ett lugn i hemmet och harmoniserar med de utvalda naturmaterialen såsom askgolven och granitbänkskivan. Alla matälskare har väl någon gång drömt om en vacker och tålig granitbänkskiva att baka på?”, säger Henni Ruohonen, Designchef & Arkitekt, Blooc.

Editionen kommer som tidigast att synas i Brf Mossgläntans andra etapp där Blooc dessutom lanserar sitt lite större radhus om 124 kvm. De detaljer i bostaden som årligen byter kulör är kök, materialiteten i badrummet och trappan. I edition Moss & Sage får köket och badrumskommoden en dämpad och sober naturgrön nyans och trappan en djup mossgrön kulör.

Läs hela pressmeddelandet här

Nyhetsbrev
Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!