Blooc lanserar en ny edition

Varje år lanserar Blooc en ny edition med en unik interiör färgskala som är lika delar klassisk som kontemporär. Editionen är framtagen av våra arkitekter och präglar interiören i våra bostäder, så som specialkulören på köket, materialitet i badrummet och den ikoniska målade trappan.

Årets edition kallas Brew & Berries och är som att dra långorna fulla av sval frisk luft efter en pandemitid kantad av brutna jordnära kulörer. Vi längtar efter att få vända blad och få energi av det vackra i vår omgivning. I år har vi fokuserat på kontraster i materialvalen som skiftar från krispig vitt till mattsvart och från varma mörkbruna träslag till en ljus himmelsblå kulör.

”Den nya editionen är en kombination mellan klassiskt, murrigt, fräscht och piggt. Lagom glatt, lagom seriöst. Vi ville skapa något som står ut från mängden och våga ta oss an mer färg än vad vi har sett i inredning under de senaste åren. Vi vill skapa hem med karaktär och just att använda mer färg är något som många vill ha hjälp med för att kunna landa i en balanserad helhet”, säger Henni Ruohonen, arkitekt på Blooc.

Editionen kommer som tidigast att synas i nya projekt efter sommaren.

Nyhetsbrev
Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!