Blooc och Nordhem Bostad utvecklar nytt kvarter i Norrköping

Under februari 2022 tecknade Blooc och Nordhem Bostad avtal om att utveckla ett bostadsprojekt tillsammans i populära Björkalund i Norrköping. De båda bolagen planerar att lansera bostadsprojektet under våren 2022 och arbetet för detta är nu i full gång.

Björkalund är en populär ny stadsdel i Norrköping och de första etapperna med en blandning av lägenheter och hus är redan färdigställda och inflyttade. Den etapp som Blooc och Nordhem Bostad skall utveckla tillsammans omfattas av 15 radhus om 124 kvm placerade likt ett pärlband utmed kvartersgatan.

Bostäderna är ritade av arkitekterna på Blooc och karaktäriseras av den tydliga design och arkitektur som Blooc blivit uppmärksammad för. Projektet kommer att produceras och färdigställas på plats av Derome.

”Vi på Nordhem Bostad ser fram emot vårt nya samarbete. Valet föll på Blooc då vi tycker deras radhus är marknadens mest genomarbetade med såväl tilltalande design exteriört och interiört med en yteffektiv planlösning. Björkalund i Norrköping har snabbt seglat upp som ett av Norrköpings mest eftertraktade områden med dess närhet till naturområden, sjukhuset och staden. Vi känner att projektets ut-formning möter marknadens efterfrågan då den kompletterar befintlig bebyggelse,” säger Joel Nikas, delägare på Nordhem Bostad.

Läs hela pressmeddelandet här

Nyhetsbrev
Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!