Blooc öppnar inom kort dörrarna för ett nytt visningshus

Blooc har sedan 2011 haft flertalet visningshus i olika projekt i Stockholm och Uppsala för att visa upp den typiska arkitektur och design som Blooc blivit känd för. Nu är det dags att öppna upp dörrarna till nästa visningshus som även denna gång inretts som ett hem.

Under den rådande pandemin har branschen fått ställa om från klassiska välbesökta gemensamma VIP-visningar till uteslutande bokade privata visningar och utökat digitalt material. En utveckling som förmodligen förr eller senare ändå hade växt fram men som nu kraftigt påskyndats av pandemin. Men det blir mer än bokade privata visningar i det nya visningshuset.

”Vi ser verkligen fram emot att visa upp bostäderna på riktigt. Det finns ett stort värde att kunna känna på huset, uppleva planlösningen och alla de interiöra detaljerna som är ritade och utvalda av Blooc. Under nästa år kommer vi även lansera live-sända VIP-visningar direkt från visningshuset – vilket känns helt rätt i tiden. Det kommer göra det väldigt enkelt för intressenter och nyfikna att ta del av nya bostadsprojekt när och var de vill. Tänk vad härligt att kunna vara med på en säljstart med en kopp kaffe i soffan och ställa frågor direkt till arkitekten eller reservera en bostad i en chatt”, säger Emilia Söderman, Marknad & Försäljning, Blooc.

Visningshuset är inrett precis som ett hem för att ge alla besökare oavsett om man besöker det fysiskt eller digitalt, en känsla av ett riktigt hem. Även denna gång har den erkända inredaren Alexandra Ogonowski fått uppdraget att inreda visningshuset.

”Visningshuset är ett välplanerat och varmt hus utan döda ytor med alla fina typiska Blooc-detaljer och produkter som är tidlöst, modernt och tongivande”, säger Alexandra Ogonowski, A/O Interior Design.

Visningshuset är 99 kvm stort med 3 sovrum i två plan och ligger i det natursköna området Borsökna i Eskilstuna, cirka 90 minuter från Stockholm. Visningshuset är en av bostäderna i det slutsålda projektet Brf Siken.

Bostäderna är högst ytteffektiva med 3-4 sovrum och utrymme för middagar med vänner och familj, frukost på den egna terrassen, hemmakvällar på soffan och hemmakontor på den privata övre våningen. Utgångspunkten har varit att maximera den sociala gemensamma ytan på entrévåningen för att familjerna ska ha möjligheten att köpa sin stora drömsoffa eller det långa matbordet som de inte hade plats med i sitt förra boende. Vi har jobbat mycket med långa siktlinjer och stora ljusinsläpp för att skapa så mycket rymd som möjligt i dessa kompakta hus. Den noggrant utvalda interiöra materialpaletten skapar en harmonisk bas som kan kompletteras med ett flertal personliga inredningsstilar, det går att skapa en kontemporär minimalistisk stil i husen likaväl som en mer eklektisk kombination av arvegods och nyare designfavoriter. Bostäderna är designade för att tillåta våra kunder att skapa hem som speglar deras egna personligheter”, säger Henni Ruohonen, Arkitekt & Designchef på Blooc.

”Vi finns sedan 2011 i Stockholm, Uppsala och Eskilstuna. Vi ser långsiktigt på alla marknader vi är etablerade i och därför kändes det självklart att låta Eskilstuna få husera vårt nuvarande visningshus. Vi tror mycket på Eskilstuna och hoppas kunna utveckla många bostadsområden här framöver. Känns bra att kunna öppna upp ett visningshus i Eskilstuna ett slag, så får vi se var nästa visningshus dyker upp i framtiden”, säger Stefan Gustavsson, vd på Blooc.

 

Nyhetsbrev
Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!