Emilia – ny projektledare på marknad

Som en del i marknadsteamet på Blooc har jag lyckan att arbeta med ett redan väl utvecklat och genomtänkt varumärke och framförallt; kreativa, inspirerande och smarta kollegor. Blooc satsar också på att lyfta fram unga i branschen vilket givit mig förmånen att inte bara förädla ett starkt koncept – utan också att vara med och utveckla nya idéer.

Blooc går i bräschen för ett innovativt och konceptuellt tänk kring bostadsutveckling. Definitionen av en bostad är ett hus, ett rum, eller en lägenhet som en eller flera människor stadigvarande bor i. Ett hem är en känsla av något personligt, en livsstil och något som vi kan definiera oss – det tycker jag att Blooc skapar.

För mig handlar hållbarhet om en livsstil – att konsumera, agera och leva med omsorg för både sig själv och sin omgivning. I ett kundperspektiv har vi ett ansvar att inte fokusera på att leverera de mest effektiva produkterna – utan att skapa hållbara lösningar för våra kunder. Men det handlar också om något större än de produkter vi utvecklar. Vi har ett socialt ansvar att ta vara på relationen med våra kunder och kommunicera hållbart. Det handlar om att skapa engagemang, bygga värde för våra kunder – men också att kommunicera och förespråka en hållbar livsstil.

Läs mer om oss här.

Nyhetsbrev
Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!