Blooc stärker styrelsen med Maria Bengtsson från Derome

I samband med styrelsemötet i juni hölls en extra stämma där Blooc valde in en ny styrelsemedlem i Maria Bengtsson från Derome. I samband med detta avgår Lukas Lundstedt. Styrelsen kommer framåt bestå av Johan Axelsson, Camilla Käll, Stefan Gustavsson och Maria Bengtsson.

Maria Bengtsson har arbetat 28 år på Derome och är i Finanschef på Derome. Maria har lång erfarenhet av fastighetsförvärv och finansiering av olika typer av bostadsprojekt vilket stämmer väl överens med Blooc nya inriktning där bolaget utöver projekt i samverkan också kommer förvärva allt fler egna projekt.

”När Blooc och Derome krokade arm var målsättningen att 1+1 skulle bli 3. Att vi tillsammans skulle skapa ett unikt erbjudande till våra bostadsköpare och våra samarbetspartners, där vi tillsammans har hela kedjan från skog till färdiga bostadsområden. Det har vi verkligen lyckats med. Nu tar vi nästa steg i vår resa och Maria Bengtsson kommer med sin långa erfarenhet av förvärv av mark att vara ett bra tillskott i styrelsen för att säkerställa våra mål”, säger Johan Axelson, Styrelseordförande, Blooc.

Jag har följt Blooc sedan starten 2011 och tycker att Blooc på ett unikt sätt alltid haft ett starkt målgruppsfokus. Blooc har visat branschen att det går att kombinera hög nivå på design och arkitektur med rationell trähusproduktion. Det känns därför fantastiskt kul att bli en del av Blooc”, säger Maria Bengtsson.

”Jag ser otroligt mycket fram emot att Maria Bengtsson blir en del av styrelsen i Blooc. Jag har senaste åren arbetat nära Maria kring våra egna markförvärv och värdesätter Marias kompetens och erfarenhet, hennes raka kommunikation och professionalism. Det är dessutom alltid väldigt roligt att jobba med Maria vilket är viktigt när man är på en tillväxtresa”, säger VD, Stefan Gustavsson, Blooc.

 

Nyhetsbrev
Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!