Blooc x Hedvig

Blooc inleder samarbete med Hedvig – smarta och enkla hemförsäkringar som utmanar den uråldriga och konservativa försäkringsbranschen!

Traditionella försäkringsbolag har gjort försäkring till en mardröm. Det är långa telefonköer. Utdragna handläggningstider. Och otydliga svar. Människor känner sig små, motarbetade och misstrodda. Och ytterst få förstår priset, villkoret eller var deras pengar går eller hur de används. Varför är det så? Jo, för att många försäkringsbolag tjänar mer när de betalar ut mindre. För att göra det enklare för våra kunder att teckna ny försäkring ett klick bort, inleder vi idag ett samarbete med Hedvig som digitaliserar den dinosaurie-liknande försäkringsbranschen för att ge människor hemförsäkring som är underbart smidig och enkel att använda.

”Vi får många frågor från våra bostadsköpare om försäkringar och de vill ofta att vi rekommenderar ett bolag som vi tycker är bra. Det finns många aktörer på försäkringsmarknaden, men hittills ingen som fått vårt hjärta att klappa extra mycket. Vi är därför mycket glada över att Blooc och Hedvig hittat varandra. Det känns som vi har samma DNA och delar värdegrund. Vi båda vill förändra en traditionell bransch och överraska kunderna med stort mervärde”, säger Iris Vesterberg, Blooc

Hedvig älskar enkelhet, tydlighet och smidighet, vilket gjort att de blivit Sveriges populäraste hemförsäkring på Trustpilot där folk skriver saker som “Otrolig service” och “tveklöst det mest framtida försäkringsbolaget i Sverige”. Hedvig är helt digital hemförsäkring som bor i din ficka. Inga bindningstider. Absolut inga luriga prishöjningar. Hedvig ger världsklass service och deras affärsmodell är schysst för alla. För när alla skador har betalats skänks delar av överskottet till organisationer som gör världen bättre. På så sätt tjänar de aldrig mer genom att betala ut mindre, tar  rättvisare beslut, och ser till att designa en enastående enkel hemförsäkring som hjälper folk när de behöver det som mest.

”Du väljer själv vad ditt hjärta klappar för. Allt vi bryr oss om är att ge dig hjälp när du behöver det. Och när du inte gör det, så hjälper vi dig att hjälpa andra. Vilket känns jättebra och får oss att sova gott om natten. Man kan säga att Hedvig är världens bästa sömntablett.”, säger Lucas Carlsén, Hedvig  

Samarbetet med Hedvig är det tredje partnerskapet i satsningen att tjänstifiera och förenkla livet i de bostadsområden som Blooc utvecklar. Sedan tidigare har bolaget inlett samarbete med Pandy och Glue. Nu är det alltså dags för Hedvig att kliva på. 

”För oss är det viktigt att de bolag vi väljer att samarbeta med gillar varandra och att de tillsammans bidrar med en helhet för våra bostadsköpare. Hedvig gillar Glue och Glue gillar Pandy och vi älskar alla tre. I och med detta tredje samarbete med Hedvig ser vi endast behov av ett fåtal samarbeten till, sen är vi nöjda”, säger Iris Vesterberg. 

”Samarbetet mellan Blooc och Hedvig är en match made in heaven. Vi ser fram emot att erbjuda Blooc bostadsköpare en enklare försäkringsupplevelse så att de kan njuta av sitt nya hem till fullo”, säger Lucas Carlsén.  

Samarbetet smygstartas under hösten 2019 med att alla de kunder som köper en bostad i något av de kommande bostadsområden Blooc utvecklat, kommer få ett unikt erbjudande på försäkring från Hedvig. 

+ Läs mer om Hedvig!

Nyhetsbrev
Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!