”Ditt hem ska kunna växa tillsammans med dig.” Christoffer – ny arkitekt på Blooc

”Ditt hem ska kunna växa tillsammans med dig.”
Christoffer – ny arkitekt på Blooc

För mig är ett hem en plats där du känner dig trygg, där du trivs
och som du kan stå för. Jag är också av uppfattningen att flexibiliteten i ett hem är viktigt, att ditt hem kan växa tillsammans med dig. Jag finner det utmanande och betydelsefullt att arbeta med att skapa och förändra de miljöer vi alla bor och rör oss i. Att bygga något du tycker om och tror på, som dessutom påverkar och beror andra
människor är fantastiskt.

För att kunna rita och bygga bra hus måste du som arkitekt ha förståelse för och kunskap kring en rad olika områden. Blooc har samlat en bredd av just de här kompetenserna på samma ställe. Det i kombination med att företagets filosofi ger möjlighet att arbeta med att förädla och förbättra något, det vill säga slow design-perspektivet, tycker jag är rätt väg. Hållbar arkitektur skapas i huvudsak i form av flexibilitet, arkitektoniska kvalitéer och ansvarstagande för husets byggmaterial och produktion.

 

Jag trivs redan väldigt bra på Blooc, och tycker framförallt att det är spännande att arbeta med bostadens utveckling. Målsättningarna för hur morgondagens boende kan se ut är under definition och möjligheterna mycket stora – att ges tid och utrymme att undersöka är viktigt för mig.

 

Jag hoppas att arkitekter i framtiden kommer arbeta närmre övriga involverade i skapande- och byggprocessen, samt att vi studerar angränsande ämnen än mer. Naturen har funnit de mest fantastiska vägar, där har vi mycket att inspireras av och lära.

Läs mer om oss här

Nyhetsbrev
Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!