“Good el in the House”

Nu har vi glädjen att meddela att Blooc inleder ett långsiktigt samarbete med svenska elbolaget GodEl.   

”Det är en självklarhet för oss att den el som används i våra bostäder bör vara så hållbar som bara är möjligt. Därför känns det otroligt skönt att kroka arm med Sveriges mest hållbara elbolag och att vi tillsammans kan vägleda våra bostadsköpare till att göra ett hållbart elbolags-val när de flyttar in i sin nya bostad”, säger Camilla Käll, Marknad- & Försäljningschef på Blooc.  

Sedan starten 2005 har GodEl inte bara levererat just ”goel till sina kunder, utan också bidragit med 54 miljoner till Läkare utan gränser, Barncancerfonden, Naturskyddsföreningen och ännu fler2019 blev GodEl utnämnt till Sveriges mest hållbara elbolag för nionde året i rad, i Europas största varumärkesstudie om hållbarhet, Sustainable Brand Index. Samma år lanserades också världens första klimatpositiva elavtal, som binder mer växthusgaser än vad de genererar.  

Blooc bygger staden utanför staden och har utvecklat omkring 18 bostadsområden i Stockholm, Uppsala och Eskilstuna. När ett nytt bostadsområde skapas utgår Blooc från sitt motto – Modern Suburban Living, vilket lite enkelt beskrivet innebär ”Livet-i-förorten-2.0”. 

Det måste vara enkelt att leva i något av våra bostadsområden. Med det menar vi inte bara genomtänkta planlösningar där livet kan hända, utan mer som enkelhet i sin helhet. Vi vill erbjuda våra bostadsköpare en hållbar livsstil. Samarbetet med GodEl möjliggör att vi ytterligare kan skapa värde för våra bostadsköpareGodEl blir grädden på moset, så under 2020 kommer vi att fokusera på att fördjupa de samarbeten vi inlett under 2019, vi tror på kvalité före kvantitet”, säger Camilla.

GodEl och Blooc delar värderingen att hållbarhet inte ska vara ett tillval utan en given del av affären.  

Vi vet att många svenskar är frustrerade över att el känns krångligt och dyrt. Samtidigt vet vi att varannan svensk har klimatångest. Därför känns det klockrent att utveckla samarbetet med Blooc och erbjuda nyinflyttade husägarvärldens första klimatpositiva elavtal med ett riktigt bra pris från start när de flyttar in i de moderna bostäder som Blooc står för”, säger Emmy Tollin, partneransvarig på GodEl.  

Nyhetsbrev
Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!