Så blir din bostad till

Vi har hand om hela kedjan – från skog till färdigt hus. Våra bostäder ritas av våra egna arkitekter och byggs helt i trä i en av Deromes innovativa träfabriker. När våra arkitekter ritar våra bostäder gör dom det utifrån ett slow design-perspektiv. Det innebär att vi förbättrar och förnyar lösningar och uttrycket i våra bostäder över tid med enkla och hållbara medel, i stället för att rita om och rita nytt. Att arbeta utifrån ett slow design-perspektiv är ett hållbart sätt att skapa hem som kommer kännas i tiden hela livet.

Bostäderna produceras effektivt i Deromes fabriker som till stor del drivs av förnybar energi och där alla restprodukter omvandlas till biobränsle. Att bygga hus i trä, som är en förnybar råvara, bidrar också till lägre utsläpp av koldioxid – hela två tredjedelar lägre jämfört med betong. Genom att tillverka hus i fabrik får vi också god kontroll på kvalitet, miljöprestanda, logistik och kostnader. Dessutom innebär det en betydligt snabbare process ute och mindre påverkan på trafik och boende i området.

När våra bostäder lämnas fabriken transporteras de med fossilfritt bränsle direkt till det nya kvarteret där stommarna monteras ihop och där de sista komponenterna sätts på plats. Innan huset lämnas över till dig och föreningen besiktar vi utförda arbeten noggrant med målet att lämna över en felfri bostad till dig. Derome är utsedd till årets nollfelsaktör flera år i rad – alltså den aktör i branschen med flest bostäder som har slutbesiktigats utan anmärkningar.

Det tycker vi är hållbar bostadsutveckling.

Nyhetsbrev
Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!