Stark sommarförsäljning i Steninge Slottsby

I början av året tecknades avtal mellan bostadsutvecklaren Blooc och SHH Bostad om ett nytt bostadsprojekt i Steninge Slottsby Sigtuna, som de har för avsikt att utveckla tillsammans. Brf Slottsträdgården omfattas av omkring 32 stadsradhus ritade av arkitekterna på Blooc.

Den första etappen med 16 radhus lanserades under sen vår och sommarförsäljningen har varit oväntat stark trots rådande Coronapandemi. Hela 9 av 16 bostäder är bokade eller reserverade.

”Det känns otroligt skönt att veta att vi även levererar bra försäljningsresultat mitt under rådande Coronapandemi. Personligen tror jag att vår affär bara kommer stärkas på sikt av de ändrade levnadsvanor som kommer av pandemin. Allt fler arbetar hemifrån och inser dessutom att det här inte är den sista pandemin vi upplever i världen, vilket har ökat intresset på att bo utanför staden. Att just skapa bostadsområden som kan leva upp till vår vision om ”Modern Suburban livning” har aldrig känts så rätt som nu”, säger Stefan Gustavsson, VD på Blooc.

Läs hela pressmeddelandet

Nyhetsbrev
Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!