Vi lanserar Blooc Podcast

Camilla Käll, en av grundarna av Blooc, bjuder in de 10 mest inflytelserika kvinnorna i fastighetsbranschen i Blooc Podcast och diskuterar bostadsfrågor, hållbarhet och digitalisering. Den som lyssnar får också svar på en hel del privata frågor om karriär, framtidsdrömmar och varför fastighetsbranschen är så intressant.

Några av gästerna är Kristina Alvendal som nyligen blev utnämnd till ”Årets samhällsbyggare 2017”, Malin Carlsson som tillsammans med Oscar Engelbert placerade nyproduktion i finrummet på Oscar Properties, Sara Erman som basar över Boklok och Rebecka Wallenstam, 3:e generationen Wallenstam.

”Mina gäster är fantastiskt inspirerande och jag hoppas kunna engagera och attrahera fler kvinnor att söka sig till fastighetsbranschen. Vi alla drivs av samma sak – bygga fler bra bostäder och bättre stad för många människor. För att klara det behöver vi bli fler”, säger Camilla Käll.

När Camilla kontaktade gästerna med förfrågan om medverkan var det få som tvivlade utan tyckte istället att Blooc Podcast var ett mycket bra initiativ.

”Jag tror att det är avgörande att vi bostadsutvecklare precis som i andra branscher börjar samarbeta med varandra. Bara då kan vi börja bygga stad på riktigt. Därför bjuder jag upp till dans. Säger Camilla Käll.

Charlotta Szepanowski, Hållbarhetschef på Riksbyggen blev tidigare utnämnd till en av Sveriges främsta hållbarhetschefer och gästar i ett av avsnitten Blooc Podcast.

”Vi hade en otroligt intressant diskussion om hållbarhet i branschen och Charlota summerade det med ”Hållbarhet är inte längre icingen på kakan, det är kakan”. Vi har kommit otroligt långt på kort tid i vår bransch, men har mycket kvar att ge. Det här handlar om vår framtid.” Säger Camilla Käll.

Avsnitten kommer att sändas från och med 7 maj på Itunes, Acast och Spotify.

Nyhetsbrev
Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!