Blooc Apartment

Vi kallar våra yteffektiva lägenheter mellan 28-88 kvm för Blooc Apartment. Blooc Apartment erbjuds i flera bostadsformer – både som moderna hyreslägenheter och prisvärda bostadsrätter.

Entré

I entrén välkomnas du av ett vackert trägolv i ask och en hatthylla i trä med svarta detaljer. Ett vackert ljusinsläpp kommer från fönstret i det angränsande köket. I hallen finns gott om plats att placera en hallmöbel för ytterligare förvaring och hallspegel. En öppen matplats är placerad mellan kök och vardagsrum för att skapa ett socialt utrymme som inbjuder till långa middagar.

Köket

Köket är klassiskt med släta luckor och av hög kvalité speciellt utvecklat av Blooc. De vackra kulören på luckorna bryts av med en bänkskiva i lättskött material. I det här köket kan man laga middagar tillsammans och det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp och bänkskåp.

Vardagsrummet

Vardagsrummet rymligt och lättmöblerat. Här finns plats för avkoppling, sociala tillställningar eller familjärt fredagsmys.

Sovrummen

Badrummet är utrustade med dusch, wc och en klassisk kommod från Blooc. Badrumsgolvet i form av enfärgat grått klinker möter väl upp det matta vita kaklet på väggarna och den varma kulören på kommoden. I badrummet hittar du också en tvättdel med torktumlare och tvättmaskin från Siemens.

För mer information anmäl dig till vårt nyhetsbrev eller önska område här.

Läs om våra aktuella bostadsprojekt

Från 2 395 000 kr

Var vill du bo? Önska var du vill att vi utvecklar nästa bostadsområde.

Prova nu!
Nyhetsbrev
Gå med i vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!