Blooc Flat

Vi kallar våra moderna lägenheter mellan 19-113 kvm för Blooc Flat. Generösa planlösningar med rumsligheter som går att nyttja på det sätt du behöver det bäst. Bostäder med tyngd-punkt på det sociala livet och bostäder det går att växa i.

Köket

De smala släta köksluckorna och den ikoniska perforerade överskåpsluckan bidrar med smak av modern industriromantik. Att köket dessutom är unikt framtaget av Blooc ser du på alla detaljerna. Den matta bänkskivan och kryddhyllan i terrazzo är både lätta att torka av och inbjuder till att alltid ha färska kryddor hemma för matlagningen. Skärbrädan i trä bidrar med värme och köket är utrustat med vitvaror från italienska Smeg.

Vardagsrummet

Vardagsrummet är alltid placerat i anslutning till köket – för att det är så vi umgås både när vi har gäster på besök och i vardagen. I de flesta lägenheterna finns dessutom antingen en skrivbordsplats eller ett kontor nära intill. De karaktäristiska stålglaspartierna som är kännetecken för bostäder från Blooc hittar du självklart i vardagsrummet.

Sovrummen

Sovrummen skall kännas generösa och väl anpassade till storleken på lägenheten. Även i de små lägenheterna finns plats för en privat sov-alkov för återhämtning. I våra bostäder finns också rikligt med förvaring och flera lägenhetstyper har dessutom en lyxig walk-in closet.

Läs mer om våra aktuella bostadsprojekt

Från 2 395 000 kr

Var vill du bo? Önska var du vill att vi utvecklar nästa bostadsområde.

Prova nu!
Nyhetsbrev
Gå med i vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!