Blooc House

Blooc House är fristående villor och större stadsradhus, kedjehus och parhus i två eller tre våningsplan om 100-173 kvadratmeter. Planlösningarna är generösa med rumslighet som går att nyttja på det sätt du behöver det bäst. Det nedre våningsplanet har tyngdpunkt på det sociala livet och det övre planet kallar vi den privata våningen. Bostäder med tyngdpunkt på det sociala livet och bostäder det går att växa i.

 

Köket

Köket är klassiskt och av hög kvalité från Blooc. Den varma kulören på ramluckorna bryts av med en bänkskiva i terazzo. I det här köket kan man laga middagar tillsammans och det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp och bänkskåp. Utöver det finns här också detaljer som en kroklist och brödhylla helt unikt framtagna från Blooc.

Vardagsrummet

Vardagsrummet karaktäriseras av ett stort stålglasparti som är husets smycke. Här finns plats för avkoppling, sociala tillställningar eller familjärt fredagsmys. Ett platsbyggt skrivbord är placerat i vardagsrummet och ett vackert interiört stålglasparti. I korridoren på nedre plan finns gott om förvaring, städskåp och husets tekniska kärna med mediacentral, värmepump och övrig teknik.

Sovrum & Walk-in-Closet

Sovrummen känns lyxiga och väl anpassade för storleken på husen. Det större sovrummet är utrustat med stor en walk-in closet, med klädstång i läder och hyllplan från Blooc. De mindre sovrummen har också klädkammare med läderdetaljer. För att du ska slippa släpa tvätt mellan våningsplanen finns tvättstugan på samma plan som sovrummen.

Badrum

Badrummen inger en varm ombonad känsla med en klassisk kommod utvecklad av Blooc. På första våningen är badrummet utrustat med dusch och i det privata lite större badrummet finns ett exklusivt gjutjärnsbadkar.

Läs mer om våra aktuella bostadsprojekt

Från 2 395 000 kr

Var vill du bo? Önska var du vill att vi utvecklar nästa bostadsområde.

Prova nu!
Nyhetsbrev
Gå med i vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!