Blooc House

Vi har två bostadsprodukter för bostadsområden med stadsradhus och parhus och vi vill se dem lite som syskon. En av dessa produkter bostadsprodukter är Blooc House.

Köket

Köket är klassiskt och av hög kvalité från Blooc. Den varma kulören på ramluckorna bryts av med en bänkskiva i terazzo. I det här köket kan man laga middagar tillsammans och det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp och bänkskåp. Utöver det finns här också detaljer som en kroklist och brödhylla helt unikt framtagna från Blooc.

Vardagsrummet

Vardagsrummet karaktäriseras av ett stort stålglasparti som är husets smycke. Här finns plats för avkoppling, sociala tillställningar eller familjärt fredagsmys. Ett platsbyggt skrivbord är placerat i vardagsrummet och ett vackert interiört stålglasparti. I korridoren på nedre plan finns gott om förvaring, städskåp och husets tekniska kärna med mediacentral, värmepump och övrig teknik.

Sovrum & Walk-in-Closet

Sovrummen känns lyxiga och väl anpassade för storleken på husen. Det större sovrummet är utrustat med stor en walk-in closet, med klädstång i läder och hyllplan från Blooc. De mindre sovrummen har också klädkammare med läderdetaljer. För att du ska slippa släpa tvätt mellan våningsplanen finns tvättstugan på samma plan som sovrummen.

Ställ dig i kö!

Läs mer om våra aktuella bostadsprojekt

Våra projekt

Köpa bostad

Vill du veta hur det går till att köpa en bostadsrätt i något av de områden som Blooc utvecklat? Vi berättar steg för steg – från hur du gör din intresseanmälan till efter du flyttat in i din nya bostad.

Läs hela artikeln om hur du köper en bostad från Blooc här.

Var vill du bo? Önska var du vill att vi utvecklar nästa bostadsområde.

Prova nu!
Nyhetsbrev
Gå med i vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!