Blooc Villa

Vi har två bostadsprodukter för bostadsområden med stadsradhus och parhus och vi vill se dem lite som syskon. En av dessa bostadsprodukter är Blooc Villa.

Entrén

I entrén möts du av en vacker och ljus hall och välkomnas hänga av dig på den platsbyggda klädhängaren intill. Du slås av en generös planlösning med vy hela vägen till trädgården på andra änden av huset. Rumsligheten väcker nyfikenhet och bjuder in till att se dig omkring. Köket är klassiskt och av hög kvalitet speciellt utvecklat av Blooc.

Köket

De vackra kulörerna på luckorna möter noggrant utvalda material skapar tillsammans med specialdesignade detaljer en harmonisk känsla. I det här köket kan man laga middagar tillsammans och det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp och bänkskåp.

Matsal & Vardagsrummet

En öppen matplats är placerad mellan kök och vardagsrum för att skapa socialt utrymme som inbjuder till långa middagar. Vardagsrummet karaktäriseras av ett stort fönster som sprider ljus i hela rummet. En glasdörr leder ut till den gröna och lummiga trädgården som uppmanar till en tidig frukost eller en sen middag en varm sommar. Du möts sedan av en specialdesignad trappa som förenar samtida former med klassiska stildrag.

Det privata våningsplanet

På övre plan samlas husets fyra sovrum och badrum kring våningens nav. Sovrummen är stillsamma och väl anpassade för storleken på huset. Badrummet är väl placerad med smidig access från alla rum och har både tvättmaskin och torktumlare. Badrummen på både övre och nedre plan ger en varm ombonad känsla och är utrustade med dusch, wc och en klassisk kommod från Blooc.

Ställ dig i kö!

Läs mer om våra aktuella bostadsprojekt

Våra projekt

Köpa bostad

Vill du veta hur det går till att köpa en bostadsrätt i något av de områden som Blooc utvecklat? Vi berättar steg för steg – från hur du gör din intresseanmälan till efter du flyttat in i din nya bostad.

Läs hela artikeln om hur du köper en bostad från Blooc här.

Var vill du bo? Önska var du vill att vi utvecklar nästa bostadsområde.

Prova nu!
Nyhetsbrev
Gå med i vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!