Intervju med banken i Källberga

Hur går det till att ta bolån vid nyproduktion? Vi intervjuar Cathrin Eliasson, kontorschef på Nordea i Haninge, som har ett nära samarbete med Blooc och erbjuder dig som köper en bostad i Brf Knarren eller Brf Fibulan i Källberga en smidig och trygg affär!

Hej Cathrin, kan du berätta lite om vem du är?
Jag är kontorschef på vårt Nordeakontor i Haninge/Nynäshamn. Jag har jobbat i området till och från under en väldigt lång tid, sedan 80-talet faktiskt. Bor i Haninge med min familj och under min uppväxt hade vi sommarställe inte långt från där Källberga nu tar form, i Ekeby-Gränja.

Berätta lite om Nordeakontoret i Haninge, vilka jobbar där och hur arbetar ni?
På Nordea i Haninge/Nynäshamn är vi totalt 14 stycken rådgivare som arbetar. Flera av mina kollegor har arbetat på kontoret sedan länge så det finns en stor kunskap om den lokala marknaden. Vi på Nordea har utvecklat vårt arbetssätt mycket under de senaste åren och det har gjort att vi har blivit mer tillgänglig för våra kunder när de behöver vår hjälp. Som kund kan du välja om du vill träffa oss på plats på det lokala kontoret eller om du hellre sitter hemma eller på jobbet och tar mötet digitalt.

Vad tycker du om den nya stadsdelen Källberga?
Det ser fantastiskt härligt ut. Ett område med närheten till naturen och havet, med bra kommunikationer. Det ska verkligen bli spännande och följa utvecklingen i området och se hur det tar form.

Vad kan ni bidra med till den som vill köpa nytt boende i Källberga?
Vi jobbar med bolån och dess villkor hela dagarna, vi kan detta. Vi har stor erfarenhet av nyproduktion och kan ge råd och förklara hur det går till när du vill låna till din nya bostad. Vi ger våra råd utifrån hur just din situation ser ut, alla är vi olika och har olika förutsättningar och det är viktigt att ta hänsyn till.

Hur ska man göra om man som köpare vill ha kontakt med er på Nordea?
Då scannar man QR-koden som finns i vårt prospekt här på projektets hemsida med sin mobilkamera eller så knappar man in nordea.se/nyproduktion. Då hamnar du på vår hemsida och ett formulär där du fyller i dina kontaktuppgifter. Kort därefter kommer någon av oss på Nordea att kontakta dig för att svara på dina frågor, och hjälpa till med ett lånelöfte.

Om den som köper själv vill läsa på vad som gäller när du köper nyproduktion, hur gör man då?
Jag kanske låter tjatig men på vår hemsida finns i stort sett allt du behöver veta, titta in där!

Avslutningsvis, något du vill tillägga?
Det finns inga dumma frågor, hör av er till oss så guidar vi er genom processen som det innebär att köpa nytt boende.

Vill du veta med om våra bostadsprojekt i Källberga? Läs mer om Knarren eller Fibulan!

Nyhetsbrev
Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!