Fibulan – Källberga

Slingrande gator, kuperad skärgårdsterräng och utblick över nästan hela Källberga. Fibulan blir ett smycke mitt i naturen – nära bad, torg och stad. I den nya stadsdelen Källberga, med både Nynäshamn och Stockholm nära till hands, utvecklar vi det nya bostadsområdet Fibulan. Här präglas vardagen av avskilda lägen och ljuvliga utblickar. Hur låter det? Anmäl ditt intresse för att få mer information innan säljstart.

Kort fakta om bostäderna

  • Antal: 32 parhus
  • Boarea: 99-124 kvm, 3-4 sovrum
  • Pris: Kommande
  • Energiklass: B
  • Tillträde: Inflytt 2024
  • Ort: Nynäshamn

Tidplan

  • Kommande
  • Säljstart
  • Byggstart
  • Inflytt

Intresseanmälan

Om bostäderna

Hitta ditt nya drömhem i Fibulan. Här utvecklar vi parhus om 99-124 kvm i två plan där vardagen präglas av avskilda lägen och ljuvliga utblickar. Husen klär vi i laserad träpanel som speglar den skogsbeklädda omgivningen. På förgårdarna mot gatan möts du av livet i kvarteret, med finplanering som lagom kaxigt tar plats i området. På baksidan av huset kan du njuta av naturskönt sluttande och privata trädgårdarna med soliga och privata lägen.

Läs mer

Bostäder med låg elförbrukning
och klimatavtryck – smart för både
miljön och plånboken.

VÅRA BOSTÄDER

Mäklare

Om området

Källberga blir en ny levande och hållbar stadsdel på landet. Med havet och Stockholms skärgård nära intill. En plats fylld av ett rikare liv, där barnen kan röra sig fritt och som man vårdar och utvecklar tillsammans. Med en egen förskola, ett centralt torg med butiker, café, arbetsplats och närservice, parker och odlingslotter blir Källberga en levande småstad – till skillnad från en slumrande sovstad. Källberga blir en plats som du inte behöver åka ifrån. Men om du vill så är det nära till hands. Ösmo och pendeltåget ligger ett stenkast bort och väg 73 är alldeles intill. I Nynäshamn är du på 10 minuter och till centrala Stockholm är restiden inte mer än en dryg halvtimme. Välkommen till Källberga – morgondagens naturnära boende med människan i fokus.

Läs mer om Källberga

En vision om morgondagens
naturnära bostäder med människan
i fokus, präglad av social och
ekologisk hållbarhet

UPPTÄCK KÄLLBERGA

Intresseanmälan

Att köpa nyproduktion

När du ska köpa en ny bostad är det mycket information du behöver ta del av och det kan ibland kännas övermäktigt och svårt att få grepp om alla delar. Speciellt då det också är så mycket annat praktiskt som tar tid: flyttbil, försäkringar, adressändring… vi förstår! För att göra det så enkelt som möjligt har vi samlat upp vanliga frågor, enkla tips och råd och instruktioner som gör det lite enklare att köpa, bo i och ta hand om din nya bostad. Här kan du läsa om hur det går till att köpa nyproduktion – från att du gör en första intresseanmälan till att du får nycklarna till din nya bostad och efter du har flyttat in.

Så går det till att köpa en bostad från Blooc

Tipsa en vän

Inte det du drömmer om? Önska var du vill att vi utvecklar nästa bostadsområde.

Prova nu!
Nyhetsbrev
Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!