Fibulan – Källberga

Slingrande gator, kuperad skärgårdsterräng och utblick över nästan hela Källberga. Ett smycke mitt i naturen, nära bad, torg och stad.

På den skogsklädda åsen öster om navet i den nya stadsdelen Källberga bygger vi det nya bostadsområdet Fibulan. Två bostadskvarter, placerade en liten bit ifrån varandra, med parhus och grändhus klädda i laserad träpanel som speglar den naturnära omgivningen. Här präglas vardagen av avskilda lägen och ljuvliga utblickar. Och med en alldeles egen identitet och karaktär bli varje hus unikt, på sitt sätt. Hur låter det? Anmäl ditt intresse om det här är något du längtar efter, så berättar vi mer redan innan det är dags för säljstart.

Kort fakta om bostäderna

  • Boarea: 99-124 kvm
  • Sovrum: 3-4 sovrum
  • Energi: Energiklass B
  • Inflytt: Inflytt 2024
  • Pris: Från 3 995 000 kr
  • Antal: 32 parhus

Tidplan

  • Kommande
  • Säljstart
  • Byggstart
  • Inflytt

Intresseanmälan


Planlösning, 124 kvm


Planlösning, 99 kvm

Läs mer

Mäklare

Om området

Källberga blir en levande och hållbar stadsdel på landet med havet och Stockholms skärgård nära intill. Här finns möjligheten till ett rikare liv och förverkliga drömmen om kvalitet i livets alla delar. Hur vi bor, hur vår vardag ser ut och hur våra barn växer upp. En plats fylld av liv, där barnen kan röra sig fritt och som man vårdar och utvecklar tillsammans.

Den lokala förankringen sätter prägel på området som får en egen förskola med inskolning 2023 och promenadavstånd till odlingslotter, friluftsaktiviteter och naturupplevelser. Torget, Källbergas entré och hjärta, blir de boendes vardagsrum som gör Källberga till en levande småstad, till skillnad från en slumrande sovstad. Här finns butiker, café, arbetsplatser och närservice. Handelsträdgården, caféer och torghandel med lokala livsmedelsproducenter från Södertörn och Muskö bidrar till hembygdskänslan i Källberga, liksom området koloniträdgårdar där de boende kan odla sina egna grönsaker, kryddor och blommor.

Källberga blir en plats som du inte behöver åka ifrån. Men om du vill så är det nära till hands. Ösmo och pendeltåget ligger ett stenkast bort och väg 73 är alldeles intill. I Nynäshamn är du på 10 minuter och till centrala Stockholm är restiden inte mer än en dryg halvtimme. Välkommen till Källberga – morgondagens naturnära boende med människan i fokus.

Intresseanmälan

Tipsa en vän

Inte det du drömmer om? Önska var du vill att vi utvecklar nästa bostadsområde.

Prova nu!
Nyhetsbrev
Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!