Intervju med banken i Björkalund

I varje projekt samarbetar vi med ett lokalt bankkontor för att våra bostadsköpare skall få så personlig service som bara är möjligt. Ett bostadsköp är en av de största inventeringarna man gör genom livet, men det behöver inte kännas så komplicerat. Vi hjälper till att reda ut alla frågetecken kring bolån, förskott, insats, räntor och amortering.

Vi intervjuar Jessica Steén, kontorschef på Nordea i Östergötland, som har ett nära samarbete med Blooc och erbjuder dig som köper en bostad I Brf Solhöjden en smidig och trygg affär!

Hej Jessica, kan du berätta lite om vem du är?
Jag är kontorschef på Nordea sedan några år och har jobbat i bank sedan 80-talet, i ledande befattningar de senaste 15 åren. Jag brinner för människor och ser att vi i banken har ett stort ansvar att hjälpa våra kunder att uppnå sina drömmar och skapa en ekonomisk trygghet i sina liv. Jag bor i Norrköping där ett av våra stora kontor i Östergötland också finns. Utöver Norrköping har vi också kontor i Linköping, Motala och Katrineholm, och vi servar kunder i hela Östergötland och delar av Sörmland i mitt område.

Berätta lite om Nordeakontoret i Norrköping, vilka jobbar där och hur arbetar ni?
På Nordea i Östergötland är vi ca 40 ordinarie medarbetare och ett 10-tal timvikarier som servar våra privatkunder gemensamt, varav ett 20-tal utgår från Norrköping. Flera av mina kollegor har arbetat på kontoret sedan länge så det finns en stor kunskap om den lokala marknaden. Vi på Nordea har utvecklat vårt arbetssätt mycket under de senaste åren och det har gjort att vi för våra kunder när de behöver vår hjälp. Som kund kan du välja om du vill träffa oss på plats på det lokala kontoret eller om du hellre sitter hemma eller på jobbet och tar mötet digitalt.

Vad tycker du om den nya stadsdelen Björkalund?
Det ser fantastiskt härligt ut. Ett område med närheten till naturen och havet, med bra kommunikationer. Det ska verkligen bli spännande och följa utvecklingen i området och se hur det tar form.

Vad kan ni bidra med till den som vill köpa nytt boende i Brf Solhöjden?
Vi jobbar med bolån och dess villkor hela dagarna, vi kan detta. Vi har stor erfarenhet av nyproduktion och kan ge råd och förklara hur det går till när du vill låna till din nya bostad. Vi ger våra råd utifrån hur just din situation ser ut, alla är vi olika och har olika förutsättningar och det är viktigt att ta hänsyn till.

Hur ska man göra om man som köpare vill ha kontakt med er på Nordea?
Då scannar man QR-koden som finns i vårt prospekt här på projektets hemsida med sin mobilkamera eller så knappar man in nordea.se/nyproduktion. Då hamnar du på vår hemsida och ett formulär där du fyller i dina kontaktuppgifter. Kort därefter kommer någon av oss på Nordea att kontakta dig för att svara på dina frågor, och hjälpa till med ett lånelöfte.

Om den som köper själv vill läsa på vad som gäller när du köper nyproduktion, hur gör man då?
Jag kanske låter tjatig men på vår hemsida finns i stort sett allt du behöver veta, titta in där!

För mer information, läs mer om Solhöjden i Björkalund här eller kontakta Jessica Steén på Nordea:

Jessica Steén, Kontorschef Personal Banking
Nordea Östsverigee
Telefon: 0708-64 88 73
E-post: [email protected]

Nyhetsbrev
Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!