Lansering av nästa etapp med bostäder i Borsökna

Under våren 2019 tecknades det första avtalet mellan bostadsutvecklaren Blooc och Faskunge Fastigheter. Det första bostadsprojektet Brf Siken lanserades samma år och försäljningen tog snabbt fart. Under 2020 inleddes ett fortsatt samarbete och nu lanserar Blooc tillsammans med Faskunge Fastigheter nästa etapp i området Borsökna, Eskilstuna.

Den första etappen förmedlades av Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Eskilstuna och sedan årsskiftet är alla 23 bostäder inflyttade. Under våren har de båda bolagen arbetat för fullt för att förbereda en kommande lansering av nästa etapp. Brf Harren består av 20 nya radhus och parhus i två olika storlekar ritade av arkitekterna på Blooc. Området med de olika kvarteren kommer harmonisera väl med varandra, och samtidigt ha sin egen karaktär.

”Som samhällsutvecklare investerar vi hårt i Eskilstuna. Staden har på senare tid fått många starka företagsetableringar och en högskola som uppgraderas till ett tekniskt universitet och vi ser en stor efterfrågan på prisvärda par- och radhus. Bloocs produkter är estetiskt tilltalande och känns fräscha och ändamålsenliga just för Borsökna. Vi ser med glädje fram emot att lansera denna etapp där vi förädlat produkten ytterligare”, säger Ankie Bandstigen, vd på Faskunge Fastigheter.

Läs hela pressreleasen här

Nyhetsbrev
Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!