Siken – Borsökna

Inte långt från centrala Eskilstuna, omkring 1 timme med tåget från Stockholm, växer Borsökna fram. En lugn stadsdel med blandad bebyggelse och badplats med sandstrand och brygga runt knuten. I området planeras också en nybyggd förskola för alla de barn som kommer växa upp i Borsökna. Området präglas av en härlig natur med Borsökna-sjön runt hörnet. I samarbete med Faskunge Fastigheter har Blooc utvecklat vårt första gemensamma bostadsprojekt i området om 23 nya stadsradhus med tyngdpunkt på det sociala livet. Projektet såldes slut under hösten 2020 och vid årskiftet 2020/2021 var alla hus inflyttade.

Är du intresserad av att bo i Borsökna? Anmäl ditt intresse här nedan och få senaste informationen om kommande bostadsprojekt! Här hittar du alla våra aktuella projekt.

Kort fakta om bostäderna

  • Antal: 23 radhus
  • Boarea: 99 kvm, 4 sovrum
  • Pris: Slutsålt
  • Energiklass: B
  • Tillträde: Inflytt 2020/2021
  • Ort: Eskilstuna
  • Hitta hit

Vill du bo i Eskilstuna?

Om bostäderna

Brf Siken andas modern arkitektur för den sociala barnfamiljen. Den sobra exteriöra färgsättningen gör att husens träfasader smälter in i omgivningen och skapar en harmonisk känsla. Placeringen av husen längs den lilla gatan är unik i sitt slag och gränsar till både natur och befintliga radhus i Borsökna. Finplaneringen är lagom ödmjuk och lagom kaxig. På förgårdarna, på gavlarna för de som har hörntomt och på baksidorna skapas flera sollägen och olika rumsligheter utomhus. Det ska vara enkelt att bo i en bostad i Brf Siken.

Läs mer

Mäklare

Om området

Där Eskilstuna är som vackrast, bara tio minuter från centrum, skapar vi ett tryggt bostadsområde i idylliska natursköna lägen. Området präglas av härlig natur med Borsöknasjön i blickfånget. Här finns badplats med sandstrand och brygga runt hörnet och närhet till en löprunda eller lek med barnen i skogsrika miljöer. Med närhet till bra kommunikationer, förskola och skola bygger vi ett Borsökna för alla åldrar.

Spana in Blooc-hus i våra
slutsålda områden som ligger
ute till försäljning på Hemnet!

PRE-LOVED

Vill du bo i Eskilstuna?

På kartan

Tipsa en vän

Vill du på Värmdö? Önska område var du vill att vi utvecklar nästa bostadsområde. Prova nu!

Prova nu!
Nyhetsbrev
Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!