Nu produktionsstartas Brf Harren i Borsökna

Under våren 2019 tecknades det första avtalet mellan bostadsutvecklaren Blooc och Faskunge Fastigheter. Det första bostadsprojektet Brf Siken lanserades samma år och försäljningen tog snabbt fart. Under 2020 inleddes ett fortsatt samarbete i att utveckla Borsökna utanför Eskilstuna. Precis innan sommaren 2021 lanserades Brf Harren som andra etapp i området och efter ännu en försäljningssuccé kan nu projektet produktionsstartas.

I den första etappen är sedan årsskiftet 2020/2021 alla 23 familjer inflyttade. Nu börjar arbetet med att färdigställa Brf Harren så att ytterligare 20 familjer kan flytta in i sina drömhem. Brf Harren består av radhus och parhus i två olika storlekar ritade av arkitekterna på Blooc. Området med de olika kvarteren kommer harmonisera väl med varandra, och samtidigt ha sin egen karaktär.

”Försäljningen av projektet har gått över förväntan och vi har haft stort intresse på bostäderna. Det är kul att se att Eskilstunaborna verkligen gillar denna typ av boende och att läge, storlek och stil är uppskattat och väl anpassat efter marknaden”, säger Ellinor Mersin och Annica Lövgren, Registrerade Fastighetsmäklare Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Eskilstuna.

Läs hela pressmeddelandet här

Nyhetsbrev
Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!