Blooc x Glue Home

Under sommaren 2019 inleddes dialogen mellan bostadsutvecklaren Blooc och Glue. Som en förlängning av samarbetet med Pandy identifierades ett behov av en digital infrastruktur för att möjliggöra den tjänstifiering Blooc och Pandy vill åstadkomma för de som köper en bostad i något av de projekt som Blooc utvecklar.

Glue delar samma värdegrund som Blooc – det skall vara enkelt att bo. Nu har de lagt en långsiktig plan för hur de tillsammans ska tjänstifiera hemmet tillsammans med Pandy och kommande samarbetspartners.

Glue gör att du kan använda mobilen som nyckel till att låsa upp dörren när du inte är hemma. Det är enkelt att dela nycklar med familj, vänner och gäster. Notiser och logg talar om vem som kommer och går. Du kan även få leveranser av paket innanför dörren, mat till kylskåpet och kemtvätt till garderoben. Allt för att du ska få en bekvämare vardag.

”Idag möjliggör företag som Glue och Pandy tjänster som tidigare endast var tillgängliga för de allra mest bemedlade i samhället. Samtidigt efterfrågar den nya generationen bostadsköpare allt fler tjänster för att skapa sig mer fritid. De vill inte köpa ännu en pryl i plast. Om vi kan hjälpa till att påskynda den positiva utvecklingen gör vi gärna det. Vi tror att hållbara hem inte bara skapas med genomtänkt planlösning och miljötänk utan också genom genomtänkta lösningar för vardagspusslet. Det möjliggör också automatiskt en mer jämställd fördelning av hushållssysslorna, vilket vi välkomnar, ”säger Iris Vesterberg, Blooc.

Samarbetet smygstartas under hösten 2019 med att alla kunder som tecknar sig för en bostad i något av Blooc bostadsområden får unika erbjudanden på låset Glue Lock och kan du ta del av alla de upparbetade InHome samarbeten som Glue har med exempelvis matföretag, leveranser av paket och tvätt.

“Föreställ dig att du kommer hem till ett nystädat hem, matvarorna i kylen, din kemtvätt hängandes i hallen och dina onlinebeställningar innanför dörren. Genom att du kan får varorna levererade hem innanför dörren behöver du inte längre passa tider för postombud, kemtvätt eller vänta hemma på en leverans. Allt sköts tryggt och säkert via ditt Glue Lock och den tillhörande appen. På så sätt får helt enkelt mer tid över till saker som du vill göra, säger Carl Johan Grandinson.”

De Blooc-projekt som får ta del av det första erbjudandet med rabatterade Pandy-tjänster och Glues erbjudande är Brf Opal i Sollentuna, Brf Siken i Eskilstuna och Parkhusen i Upplands Väsby.


Carl Johan Grandinson, Glue och Iris Vesterberg, Blooc

 

Om Glue
Glue möjliggör de mest bekväma, säkra och miljövänliga leveranserna av varor och tjänster innanför dörren. Tack vare digitala nycklar kan konsumenter enklare ge tillgång till sina hem till familj, gäster och leverantörer av varor och tjänster. Kunden får en bättre kundupplevelse och sparar tid som istället kan läggas på det som värdesätts högst. För företag kan leveranser optimeras och man undviker alla problem med nyckelhantering.

Läs mer om Glue här

Nyhetsbrev
Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!