Opal – Häggvik

I ett av Sollentunas mest centrala lägen växer naturnära Häggvik fram. Häggvik är ett tryggt och uppväxt villaområde med närhet till badplats, skidbacke, konstutställningar, restauranger och butiker, där varken Sollentuna centrum eller Stockholms innerstad är många minuter bort. Här har Blooc i samarbete med Serafim Fastigheter utvecklat det nya bostadskvarteret Opal – 14 nya parhus om 99 kvadratmeter, 5 rum och kök varav 4 sovrum. Projektet färdigställdes och såldes slut under 2020.

Är du intresserad av att bo i Sollentuna? Anmäl ditt intresse här nedan och få senaste informationen om kommande bostadsprojekt! Här hittar du alla våra aktuella projekt.

Kort fakta om bostäderna

  • Antal: 14 parhus
  • Boarea: 99 kvm, 3 sovrum
  • Pris: Slutsålt
  • Energiklass: B
  • Tillträde: Inflytt 2020
  • Ort: Sollentuna
  • Hitta hit

Vill du bo i Sollentuna?

Om bostäderna

Bostäderna i Brf Opal andas modern arkitektur för den sociala barnfamiljen. Den sobra exteriöra färgsättningen gör att husens träfasader smälter in i omgivningen och skapar en harmonisk känsla. Placeringen av husen längs den lilla gatan är unik i sitt slag och gränsar till både natur och befintliga hus i Häggvik. ​Finplaneringen är lagom ödmjuk och lagom kaxig. På förgårdarna, på gavlarna för de som har hörntomt och på baksidorna skapas flera sollägen och olika rumsligheter utomhus. Det ska vara enkelt att bo i en bostad i Brf Opal.

Läs mer

Om området

Häggvik är ett tryggt område i centrala Sollentuna som präglas både av natur och kultur. Promenadavståndet till två närliggande sjöar, Edsviken och Norrviken, bjuder in till bad och båtliv på sommaren. På vintern förvandlas Norrvikens badsjö till en av Stockholms bästa sjöisbanor. Häggvik är för dig som älskar friluftslivet – förutom närhet till sjö och rekreationsstråk finns även skidbacke, snowboardpark, golfbana, badhus, volleyboll- och tennisbanor och en bowlinghall. Med konstutställningar, teater, restauranger och butiker blir Häggvik en oas där stad möter natur och kultur. Med Häggviks egen pendeltågsstation tar du dig enkelt in till centrala Stockholm på 19 minuter. Bara några stationer bort ligger även flera störa köpcentrum, så som Sollentuna centrum, Mall of Scandinavia och Kista centrum.

Spana in Blooc-hus i våra
slutsålda områden som ligger
ute till försäljning på Hemnet!

PRE-LOVED

Vill du bo i Sollentuna?

På kartan

Tipsa en vän

Vill du på Värmdö? Önska område var du vill att vi utvecklar nästa bostadsområde. Prova nu!

Prova nu!
Nyhetsbrev
Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!