Svanmossen – Lindbacken

Inte långt från centrala Uppsala växer Lindbacken fram – en mysig stadsdel med villor, radhus och lägenheter vid sidan av förskolor, skolor, idrottshall, fotbollsplan, parker och en liten huvudgata med närservice och inom kort butiker. Här har Blooc i samarbete med Lindbacken Fastigheter utvecklat vårt fjärde gemensamma bostadsprojekt med 19 nya stadsradhus om 99 kvadratmeter och 4 sovrum. Kort efter säljstart såldes hela projektet slut och under hösten 2020 hade 19 nya familjer flyttat in i sina nya drömhem.

Är du intresserad av att bo i Uppsala? Anmäl ditt intresse här nedan och få senaste informationen om kommande bostadsprojekt! Här hittar du alla våra aktuella projekt.

Kort fakta om bostäderna

  • Antal: 19 radhus
  • Boarea: 99 kvm, 4 sovrum
  • Pris: Slutsålt
  • Energiklass: B
  • Tillträde: Inflytt 2020
  • Ort: Uppsala
  • Hitta hit

Vill du bo i Uppsala?

Om bostäderna

Med fokus på fridfulla gaturum och mysiga förgårdar har vi skapat ett kvarter där husen följer den lilla kvartersgatan likt ett pärlband. Utformningen i Brf Svanmossen lånar uttrycket av vertikalitet från klassiska Town House i ett modernt grepp. Färgsättningen harmoniserar med den stora öppna naturmarken som omger gatan i väst och i norr. För att framhäva varje enskilt hus har vi valt sadeltak och individuell färgsättning som ger husen personliga karaktärer. Finplaneringen ger en helhetlig och stilsäker karaktär till området och skapar många mysiga platser på både framsidan och baksidan, morgon till kväll. Materialiteten med stående rakkantad träpanel och dova grågröna kulörer tillsammans med det mörkgråa plåttaket och spaljéer i varmbrunt trä skapar en harmonisk komposition med hög trivselfaktor.

Alla hus i Brf Svanmossen har en generös terrass mot väst som bjuder in till sena sommarmiddagar i kvällssolen och ett eget förråd i anslutning till terrassen som skärmar av mot grannarna. Gavelhusen som är placerade mot söder har även en sidoterrass med en fönsterdörr från matplatsen med plats för till exempel ett utekök på sommaren. Gavelhusen som är placerade på den norra sidan har en generös carport med spaljéväggar som harmoniserar med övriga spaljéer i finplaneringen.

Läs mer

Om området

Lindbacken är ett område med unik karaktär och atmosfär med närhet till en löprunda i naturen och med pendlingsavstånd från Stockholm. Ja, och en cykeltur till Uppsalas stadskärna. Området präglas av villor, radhus och lägenheter vid sidan av förskolor, skolor, idrottshall, fotbollsplan, parker och en liten huvudgata med närservice och inom kort även butiker. Lindbacken är en drömplats att växa upp på, som är trygg och rolig där vännerna är många. Med inspiration från den klassiska trädgårdsstaden är området varierat och grönskande, med fina gaturum, närservice och många umgängesplatser. Inte minst i den stora parken i hjärtat av Lindbacken som är en fantastisk plats för umgänge, lek och idrott både för boende och besökare.

Spana in Blooc-hus i våra
slutsålda områden som ligger
ute till försäljning på Hemnet!

PRE-LOVED

Vill du bo i Uppsala?

På kartan

Tipsa en vän

Vill du på Värmdö? Önska område var du vill att vi utvecklar nästa bostadsområde. Prova nu!

Prova nu!
Nyhetsbrev
Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!