Brick – Lindbacken

Det är svårt att inte älska tegel. Klassiskt. Med smak av elegans och en alldeles säregen pondus. 14 st parhus & friliggande hus med fasader i tegel. Bostadsrättsföreningen består av två kvarter. I det första kvarteret blir det åtta parhus, varav sex om 146 kvm boarea. De två hörnhusen får ett extra rum i form av vinterisolerade orangerier med industrikaraktär och golvvärme. Dessa två parhus blir därmed hela 163 kvm. I det andra kvarteret är husen och tomterna större. I mitten av kvarteret finns en naturlig ås, på den skapas två friliggande villor som därmed kommer att ligga lite högre och blicka ut över omgivningarna. Här erbjuds den moderna barnfamiljen en variation i tomtstorlekar och boarea. Med närhet till löprunda i naturen och på pendlingsavstånd från Stockholm. Ja, och en cykeltur till Uppsala stadskärna. Såklart.

Är du intresserad av att bo i Uppsala? Anmäl ditt intresse här nedan och få senaste informationen om kommande bostadsprojekt! Här hittar du alla våra aktuella projekt.

Kort fakta om bostäderna

  • Antal: 14 parhus
  • Boarea: 146-173 kvm, 5-6 st
  • Pris: Slutsålt
  • Tillträde: Inflytt 2018
  • Ort: Uppsala
  • Hitta hit

Vill du bo i Uppsala?

Om området

Inte långt från centrala Uppsala växer Lindbacken fram, en mysig stadsdel med villor, radhus och lägenheter vid sidan av förskolor, skolor, parker och en liten huvudgata med butiker och service. Det här ska bli Uppsalas finaste område! Här vill initiativtagarna skapa ett område med unik karaktär och atmosfär där du kan skapa ditt drömboende.

Spana in Blooc-hus i våra
slutsålda områden som ligger
ute till försäljning på Hemnet!

PRE-LOVED

Vill du bo i Uppsala?

På kartan

Tipsa en vän

Vill du på Värmdö? Önska område var du vill att vi utvecklar nästa bostadsområde. Prova nu!

Prova nu!
Nyhetsbrev
Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!