Tallbacken – Mörtnäs Hagar

Tallbacken i Mörtnäs Hagar är det första bostadsområdet utvecklat av Blooc sedan starten 2011. 20 parhus med orangerier på omkring 150 kvm i två plan, med närhet till Grisslinge havsbad. Projektet är färdigställt och inflyttat sedan flera år tillbaka och flera av bostäderna har sålts vidare till rekordpriser. Blooc blev tack vare detta första projekt uppmärksammat i såväl Plaza Deco, tidningen Rum som DN Bostad.

Är du intresserad av att bo i Värmdö? Anmäl ditt intresse här nedan och få senaste informationen om kommande bostadsprojekt! Här hittar du alla våra aktuella projekt.

 

Kort fakta om bostäderna

  • Antal: 20 radhus
  • Boarea: 150 kvm
  • Pris: Slutsålt
  • Tillträde: Inflytt 2014
  • Ort: Värmdö
  • Hitta hit

Vill du bo på Värmdö?

Om området

Mellan stad och hav – mitt i innerskärgården med nära till allt. Beläget mitt på Värmdö, där Torsbyfjärden möter Grisslingen ligger Mörtnäs. Ett expansivt och levande samhälle med närhet till skärgårdens båtliv och storstadens nöjesliv. Närheten till centrala Stockholm med täta bussförbindelser på 20 minuter gör området bekvämt att bo i för den som vill ha tillgång till natur och skärgård – utan att göra avkall på närheten till stan.

Spana in Blooc-hus i våra
slutsålda områden som ligger
ute till försäljning på Hemnet!

PRE-LOVED

Vill du bo på Värmdö?

På kartan

Tipsa en vän

Vill du på Värmdö? Önska område var du vill att vi utvecklar nästa bostadsområde. Prova nu!

Prova nu!
Nyhetsbrev
Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!