Småstaden – Mörtnäs Hagar

Stadsradhusen i Småstaden andas verkligen industriromantik – en kombination av storstadskvalitéer och småstadskänsla. Stålglaspartiet som normalt hittas i vardagsrummet på Blooc House, flyttades upp på andra våningen för att skapa en mer stadsmässig gatubild och vackert interiört allrum. Blooc ville att området skulle få tydlig flört till den klassiska trädgårdsstaden fast på ett nytt sätt. Radhusen väcker nyfikenhet och är inbjudande på samma gång. Med en variation av tomtstorlekar, nytänkande gestaltning och färgsättning skapade Blooc 24 unika hem på omkring 130 kvm. Området slog försäljningsrekord 2013 och är sedan flera år färdigställt och inflyttat.

Är du intresserad av att bo i Värmdö? Anmäl ditt intresse här nedan och få senaste informationen om kommande bostadsprojekt! Här hittar du alla våra aktuella projekt.

Kort fakta om bostäderna

  • Antal: 24 radhus
  • Boarea: 130 kvm, 3-5 sovrum
  • Pris: Slutsålt
  • Tillträde: Inflytt 2014
  • Ort: Värmdö
  • Hitta hit

Vill du bo på Värmdö?

Om området

Mellan stad och hav – mitt i innerskärgården med nära till allt. Beläget mitt på Värmdö, där Torsbyfjärden möter Grisslingen ligger Mörtnäs. Ett expansivt och levande samhälle med närhet till skärgårdens båtliv och storstadens nöjesliv. Närheten till centrala Stockholm med täta bussförbindelser på 20 minuter gör området bekvämt att bo i för den som vill ha tillgång till natur och skärgård – utan att göra avkall på närheten till stan.

Spana in Blooc-hus i våra
slutsålda områden som ligger
ute till försäljning på Hemnet!

PRE-LOVED

Vill du bo på Värmdö?

På kartan

Tipsa en vän

Vill du på Värmdö? Önska område var du vill att vi utvecklar nästa bostadsområde. Prova nu!

Prova nu!
Nyhetsbrev
Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!