Plateau – Mörtnäs Hagar

Plateau blev Bloocs tredje kvarter i Mörtnäs hagar. I en svängd del av kvartersgatan ville vi skapa ett område med rumsligheter mellan bostäderna, för människor att mötas på. Om du åker ut och tittar på det inflyttade bostadsprojektet förstår du vad vi menar. Placeringen av husen är något helt unikt och på något underligt sätt ger huset en gammal hemtrevlig känsla trots att allt är sprillans nytt. Här utvecklade vi 32 radhus med takterrasser och flera sollägen. Den kaxiga färgsättningen på bostäderna är nog det vi är mest stolta över såhär i efterhand. Det ger området osedvanlig karaktär och bryter av fint mot de rosa körsbärsträden. När projektet lanserades uppstod tält-kö för att köpa ett hem i projektet.

Är du intresserad av att bo i Värmdö? Anmäl ditt intresse här nedan och få senaste informationen om kommande bostadsprojekt! Här hittar du alla våra aktuella projekt.

Kort fakta om bostäderna

  • Antal: 32 radhus
  • Boarea: 130 kvm
  • Pris: Slutsålt
  • Tillträde: Inflytt 2015
  • Ort: Värmdö
  • Hitta hit

Vill du bo på Värmdö?

Om området

Mellan stad och hav – mitt i innerskärgården med nära till allt. Beläget mitt på Värmdö, där Torsbyfjärden möter Grisslingen ligger Mörtnäs. Ett expansivt och levande samhälle med närhet till skärgårdens båtliv och storstadens nöjesliv. Närheten till centrala Stockholm med täta bussförbindelser på 20 minuter gör området bekvämt att bo i för den som vill ha tillgång till natur och skärgård – utan att göra avkall på närheten till stan.

Spana in Blooc-hus i våra
slutsålda områden som ligger
ute till försäljning på Hemnet!

PRE-LOVED

Vill du bo på Värmdö?

På kartan

Tipsa en vän

Vill du på Värmdö? Önska område var du vill att vi utvecklar nästa bostadsområde. Prova nu!

Prova nu!
Nyhetsbrev
Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!