Skogsgatan – Brogård

Längtan efter ett enklare liv nära natur. Brogård blir en idylliskt plats i hjärtat av Mälardalen. En stillsam oas för fritid och vardagen. Tillsammans med Derome Hus utvecklar vi nu ett nytt mysigt bostadskvarter i den nya stadsdelen Bro Mälarstad i Bro. Kvarteret kommer att omfatta 15 stadsradhus ritade av arkitekterna på Blooc om 99 kvm med 3-4 sovrum. Området kommer att bli en perfekt plats för unga barnfamiljer att flytta till när den nuvarande bostaden känns för liten och drömmen och en liten lättskött tomt och grill blir för stor. Skogsgatan såldes slut under våren 2021 och under hösten 2022 flyttade alla familjer in.

Är du intresserad av att bo i Upplands Bro? Anmäl ditt intresse här nedan och få senaste informationen om kommande bostadsprojekt! Här hittar du alla våra aktuella projekt.

Kort fakta om bostäderna

  • Antal: 15 radhus
  • Upplåtelseform: Bostadsrätter
  • Boarea: 99 kvm, 3-4 sovrum
  • Pris: Slutsålt
  • Energiklass: B
  • Tillträde: Inflytt 2022
  • Ort: Upplands Bro
  • Hitta hit

Vill du bo i Upplands Bro?

Arkitekten berättar

Vackert belägna i skogskanten knyter bostäderna i Skogsgatan an till sitt namn. Med en tydlig koppling till anslutande natur där bakgårdarna öppnar upp  direkt mot skog och bakomliggande fält. Ljusa, välplanerade och möblerbara förgårdar i sydväst skapar förutsättningar för liv och aktivitet utomhus. Kvarterets präglas av förskjutningar och variation. Modern arkitektur i kontemporär tappning som tillsammans med en tydlig vertikalitet framhåller varje enskild  bostad. Interiört formas bostäderna av flexibla och generösa planlösningar, med materialval och utformning att vara stolt över. Stark koppling till utsida och natur med stora sociala ytor skapar ett hem som du kan känna är just ditt.

Christoffer Baudou, arkitekt på Blooc

Läs mer

Mäklare

Om området

Längtan efter ett enklare liv nära natur. Söder om Bros pendeltågsstation bland orörda naturområden och vackra landskap växer en idyll fram. Den nya stadsdelen Bro Mälarstad länkar samman Bro centrum med Mälaren. Här utvecklas nya samlingsplatser i form av torg, parker och stråk som inbjuder till kontakt mellan människor. Längs stranden planeras en strandpromenad med solbryggor, kajer, småbåtshamn och badplats. Det kommer även finnas service i form av butiker, skola och förskola. Med gång- och cykelavstånd kan du enkelt ta dig till vacker natur, intressanta kulturmiljöer, utsiktsplatser och idrottsanläggningar. Det lättillgängliga landskapet med stora orörda naturområden och bevarade kulturminnen erbjuder många möjligheter för den som är intresserad av friluftsliv, natur och kultur.

Brogård blir det perfekta bostadskvarteret i ett av Stockholms mest natursköna område, i hjärtat av Mälardalen. En plats för avkoppling, rekreation och den sociala familjen och med enkel kommunikation till Stockholms stadspuls – en idyll där lantställe möter vardagslivet.

Spana in Blooc-hus i våra
slutsålda områden som ligger
ute till försäljning på Hemnet!

PRE-LOVED

Vill du bo i Upplands Bro?

På kartan

Tipsa en vän

Vill du på Värmdö? Önska område var du vill att vi utvecklar nästa bostadsområde. Prova nu!

Prova nu!
Nyhetsbrev
Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!