Skogsgungan – Valsjöskogen

Stockholms skärgård runt knuten och en storslagen tallskog som granne. Skogsgungan bjuder in till en lekfull och naturnära livsstil på en sagolik bergshöjd. Naturliv i ett nytt grepp. Inte långt från centrala Åkersberga och med Stockholms skärgård runt knuten växer Valsjöskogen fram. Här utvecklar vi i samarbete med Titania det natursköna bostadskvarteret Brf Skogsgungan om 30 stadsradhus ritade av arkitekterna på Blooc. Projektet såldes slut under våren 2021 och färdigställdes under hösten samma år.

Är du intresserad av att bo i Österåker? Anmäl ditt intresse här nedan och få senaste informationen om kommande bostadsprojekt! Här hittar du alla våra aktuella projekt.

Kort fakta om bostäderna

  • Antal: 30 radhus
  • Upplåtelseform: Bostadsrätter
  • Boarea: 99 kvm, 3-4 sovrum
  • Pris: Slutsålt
  • Energiklass: B
  • Tillträde: Inflytt 2021
  • Ort: Österåker
  • Hitta hit

Vill du bo i Österåker?

Arkitekten berättar

Valsjöskogens karaktär och läge nära till natur såväl som stad går hand i hand med Bloocs vision om Modern Suburban Living. Platsens kvalitéer och tomternas centrala läge i området ger oss utrymme att skapa fantastiska stadsradhus. Ett bostadsområde med variation sammanhållet av sitt centrala läge. Varje radhus präglas av närheten till naturen och de sluttande naturtomterna vid uteplatsen. Bostäderna om 99 kvadratmeter med ett socialt plan med kök, matplats och vardagsrum, samt ett privat plan med tre sovrum ger ett hem för den moderna barnfamiljens liv. Ett hem med goda arkitektoniska kvalitéer och detaljer som människor har råd att bo i.

Christoffer Baudou, arkitekt på Blooc

Läs mer

Mäklare

Om området

Inte långt från centrala Åkersberga och med promenadavstånd till Stockholms skärgård växer Valsjöskogen fram. Valsjöskogen blir en attraktiv stadsdel belägen på en storslagen bergshöjd som bjuder in till en stillsam och naturnära livsstil. I en trygg miljö omfamnad av natur får du närhet till en promenad i skogen, så väl som bad, fiske och båtliv i Stockholms skärgård runt knuten. I centrala Åkersberga finns ett stort utbud av butiker, caféer, restauranger och kanalen i ålderdomlig karaktär. Med Roslagsbanan tar du dig enkelt till Stockholm Östra på knappa 30 minuter. Med färdiga kvartersgator, en lekplats och planering för en ny förskola präglas området av småskalig bebyggelse som samtidigt bevarar stora naturpartier för rekreation och friluftsliv i området. Valsjöskogen blir ett bostadsområde som främjar det sociala och aktiva livet i kvarteret och i det gröna rummet utanför. Den perfekta stadsdelen för den aktiva och sociala barnfamiljen – en plats för boende och för varandra.

Spana in Blooc-hus i våra
slutsålda områden som ligger
ute till försäljning på Hemnet!

PRE-LOVED

Vill du bo i Österåker?

På kartan

Tipsa en vän

Vill du på Värmdö? Önska område var du vill att vi utvecklar nästa bostadsområde. Prova nu!

Prova nu!
Nyhetsbrev
Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!