Vårdsätravik 1 – Uppsala

Med sjön Ekoln i blickfånget, den unika uppländska naturen inpå huslivet och Uppsalas cityliv bara tio minuter bort skapar vi en ypperlig plats för dig att bo. Vårdsätravik är den lite gömda idyllen strax söder om Uppsala. De nya bostäderna omges av Uppsalas kanske vackraste omgivningar med en blandning av unik marin miljö och klassisk uppländsk natur. Här kan du bo lantligt och tyst med bekvämt avstånd till stan. Blooc utvecklade här ett radhuskvarter i puts som nu är inflyttat och färdigställt.

Vill du ha mer information om kommande bostadsprojekt i Uppsala? Anmäl ditt intresse här nedan.

Läs mer om våra aktuella bostadsprojekt här

Kort fakta om bostäderna

  • Boarea: 152 kvm
  • Sovrum: 5 st
  • Takhöjd: 2,5 / 9 m
  • Energi: Lågenergi
  • Inflytt: Inflytt 2018
  • Pris: Slutsålt
  • Antal: 26 radhus
  • Hitta hit

Vill du bo i Uppsala?

Om bostäderna

De tidlösa, ljust putsade radhusen har sex rum och kök fördelade över 152 kvm. Färgskalan går i crème och terrakotta som mixas med inslag av ljusa träslag och kalksten. Lägenheterna är utrustade med kök från Kvänum, rymliga badrum, walk-in-closet, ett fantastiskt ateljéfönster och en gjutjärnskamin som värmer familjen efter skridskoturen en iskall vinterdag. Från det övre planet nås den inbjudande terrassen och på baksidan finns en användbar västvänd uteplats. Bostäderna är genomtänkta och över lag utrustade med förnyelsebara material. Närheten till naturen är påtaglig och den omgivande grönskan blir på många vis en förlängning av den egna uteplatsen. Här finns plats för umgänge och aktiviteter för såväl stora som små.

Redan i entrén märks det tydligt att det inte är ett ordinärt radhus Det är ombonat, snyggt och stilsäkert. I farstun kliver man över en grå klinker lagd i ett fiskbensmönster, en framträdande terrakottafärgad trappa leder upp till nästa våning, en makalös takhöjd reser sig över trappan och ett spektakulärt ateljefönster i vardagsrummet ger hela entréplanet en härlig karaktär. På entréplanet finns dessutom ett ombonat badrum med dusch, ett teknikrum och gott om förvaring.

På mellanplanet börjar bostadens privata del. Här finns tre sovrum. Från master bedroom nås tvätt- och badrum via en praktisk walk-in-closet.

Det översta våningsplanet är extra charmigt och karaktäriseras av sneda tak och vackra takfönster. Här finns två rum som användas som antingen sov-, gäst- eller arbetsrum och ett allrum. Från det övre planet nås dessutom den inbjudande terrassen.

Radhuset har en elegant ljusputsad fasad med en inbjudande entré, många fönster och en häck av Avenbok. Framför husen finns parkeringsplats för bilen samt en planteringslåda med lavendel och silverpäron. På baksidan hittar vi den lilla privata trädgården med trädäck, förrådsbod, ett planterat träd och naturmark som närmaste granne.

Läs mer

Om området

Vårdsätravik är ett genomtänkt, medvetet och hållbart bostadsprojekt i vacker grönskande natur invid Vårdsätraviken som är den nordligaste delen av Mälaren. Här bor man bara 10 minuter från centrala Uppsala med sjön och ett naturreservat som närmaste granne. Området anses som ett av Uppsalas allra vackraste.

Vill du bo i Uppsala?

På kartan

Tipsa en vän

Vill du på Värmdö? Önska område var du vill att vi utvecklar nästa bostadsområde. Prova nu!

Prova nu!
Nyhetsbrev
Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!