Fakta om huset

  • Boarea: 25 -159 kvm
  • Sovrum: 1- 5 rok
  • Takhöjd: 2,5 / 6 m
  • Energi: Lågenergi

Tipsa en vän

Kontakt

Planöversikt

Viggbyholm 1 – Täby

I det uppväxta villaområdet i Viggbyholm är det svårt att inte trivas. Längst den lilla kvartersgatan skapar vi nu ett exklusivt litet bostadsprojekt med fyra parhus (159 och 143 kvm) och två attefallshus med sober träfasad. Interiört känner du igen dig. Allt det du förväntar dig av en bostad utvecklad av Blooc blir ditt i Viggbyholm. Stålglaspartier, walk-in-closet, gjutjärnskamin och material som läder, kalksten och mässing. Kök från exklusiva Kvänum kök. Bostäderna i Viggbyholm spegelas interiört av vackra toner av färgskalan ”Greige & Bourgogne”. Att det är 6 meter i takhöjd, badkar och färdig tomt gör att du inte behöver tänka på mer än att flytta in och börja njuta. För i Viggbyholm bor du aldrig långt i från stadens puls men har ändå tillgång till natur, hav och bra kommunikationer.

 

Om bostäderna

House erbjuder generösa planlösningar med rumsligheter som går att nyttja på det sätt du behöver det bäst. Bostäder med tyngdpunkt på det sociala livet och bostäder det går att växa i.

Blooc Objects kallar vi alla de interiöra produkter vi själva tagit fram på Blooc. Vi ser ju våra bostäder som produkter och lämnar inget åt slumpen. Det hänger på detaljerna och ingen detalj är för liten för oss. Det gör att vi levererar bostäder med
egna kök, badrumskommoder, speglar, lampor
och garderober. Om alla dessa detaljer kan du läsa i produktspecifikationen för varje hus.

Köket är klassiskt och av hög kvalité från kökstillverkaren Kvänum. Den varma kulören på ramluckorna bryts av med en bänkskiva i terazzo. I det här köket kan man laga middagar tillsammans och det finns god förvaring för porslin, glas och husgeråd i väggskåp och bänkskåp. Utöver det finns här också detaljer som en kroklist och brödhylla helt unikt framtagna från Blooc.

Vardagsrummet karaktäriseras av ett stort stålglasparti som är husets smycke. Här finns plats för avkoppling, sociala tillställningar eller familjärt fredagsmys. Ett platsbyggt skrivbord är placerat i vardagsrummet och ett vackert interiört stålglasparti. I korridoren på nedre plan finns gott om förvaring, städskåp och husets tekniska kärna med mediacentral, värmepump och övrig teknik.

Sovrummen känns lyxiga och väl anpassade för storleken på husen. Det större sovrummet är utrustat med stor en walk-in-closet, med klädstång i läder och hyllplan från Kvänum. De mindre sovrummen har också klädkammare med läderdetaljer. För att du ska slippa släpa tvätt mellan våningsplanen finns tvättstugan på samma plan som sovrummen.

Greige
 är en färgskala i klassiska, jordnära färger i kombination med grafiska glaspartier, glänsande mässing och vackra stenskivor i italiensk terazzo ger årets Edition en varm och ombonad känsla. Rustikt, fräscht och modernt.
–Bourgogne

Om området

Viggbyholm är en attraktiv del av Täby Kommun med närhet till såväl naturområden som central bebyggelse. Här hittar man allt från nyrenoverat sekelskifte till nyproducerat. Utmärkande för området är dess närhet till vatten, vilket möjliggör att ta sig med båt till såväl stan som skärgården. Dessutom utgörs kustlinjen av fina promenadstråk, sandstrand, badbryggor och båtplatser. Under vinterhalvåret är de oändliga skridskostråken mycket populära.

Roslagsbanan når stan från Viggbyholms Station på ca 20 minuter. Näsby Park hittar man en promenad, cykel- eller busstur bort. Även bra bussförbindelser till tunnelbana i Danderyd finns i rusningstid och nattetid. En cykeltur eller promenad bort hittar man vackra Hägernäs strand där det är mycket populärt med bad under sommarhalvåret. På 15 minuters bilavstånd ligger Djursholms golfbana och Altorps motionsspår.

 

I området

Stäng