Viggan – Viggbyholm

I det uppväxta villaområdet i Viggbyholm är det svårt att inte trivas. Längst den lilla kvartersgatan skapar vi nu ett exklusivt litet bostadsprojekt med fyra moderna parhus med orangerier och två attefallshus med sober träfasad. Interiört känner du igen dig. Allt det du förväntar dig av en nyproducerad bostad utvecklad av Blooc blir ditt i Viggbyholm. Stålglaspartier, walk-in-closet, gjutjärnskamin och material som läder, kalksten och mässing.  Att det är 6 meter i takhöjd, badkar och färdig tomt gör att du inte behöver tänka på mer än att flytta in och börja njuta. För i Viggbyholm bor du aldrig långt i från stadens puls men har ändå tillgång till natur, hav och bra kommunikationer.

Är du intresserad av att bo i Täby? Anmäl ditt intresse här nedan och få senaste informationen om kommande bostadsprojekt! Här hittar du alla våra aktuella projekt.

 

Kort fakta om bostäderna

  • Antal: 4 parhus
  • Boarea: 159 kvm, 4 sovrum
  • Pris: Slutsålt
  • Tillträde: Inflytt 2018
  • Ort: Täby
  • Hitta hit

Vill du bo i Täby?

Om området

Viggbyholm är en attraktiv del av Täby Kommun med närhet till såväl naturområden som central bebyggelse. Här hittar man allt från nyrenoverat sekelskifte till nyproducerat. Utmärkande för området är dess närhet till vatten, vilket möjliggör att ta sig med båt till såväl stan som skärgården. Dessutom utgörs kustlinjen av fina promenadstråk, sandstrand, badbryggor och båtplatser. Under vinterhalvåret är de oändliga skridskostråken mycket populära.

Roslagsbanan når stan från Viggbyholms Station på ca 20 minuter. Näsby Park hittar man en promenad, cykel- eller busstur bort. Även bra bussförbindelser till tunnelbana i Danderyd finns i rusningstid och nattetid. En cykeltur eller promenad bort hittar man vackra Hägernäs strand där det är mycket populärt med bad under sommarhalvåret. På 15 minuters bilavstånd ligger Djursholms golfbana och Altorps motionsspår.

Spana in Blooc-hus i våra
slutsålda områden som ligger
ute till försäljning på Hemnet!

PRE-LOVED

Vill du bo i Täby?

På kartan

Tipsa en vän

Vill du på Värmdö? Önska område var du vill att vi utvecklar nästa bostadsområde. Prova nu!

Prova nu!
Nyhetsbrev
Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!