Blooc Objects

Blooc har sedan starten 2011 skapat en liten revolution i bostadsmarknaden genom sitt sätt att se bostäder som produkter. Alla hem utvecklade av Blooc karaktäriseras av ett antal igenkänningsbara detaljer, signaturer som Blooc-trappan, skrivbordsplatsen eller det interiöra stålglaspartiet och andra interiöra och exteriöra arkitektoniska grepp.

Vi får ofta frågan om vad som skiljer en bostad utvecklad av Blooc från annan klassisk nyproduktion. Vi brukar svara att det hänger på detaljerna, och ingen detalj är för liten för oss. Vi lämnar inget åt slumpen. I alla våra bostäder hittar du utvalda interiöra och exteriöra produkter som vi valt att kalla Blooc Objects. De är ritade exklusivt för våra hem av våra arkitekter och går inte att hitta i en butik på stan. Det gör att vi levererar bostäder med egna kök, badrumskommoder, speglar, lampor och garderober.

Om alla dessa detaljer kan du läsa i materialspecifikationen som finns att ladda ner bland våra bostadsprojekt. Här delar vi med oss av ett urval av de detaljer som du kan komma att finna i någon av våra bostadsprodukter Blooc House, Blooc Villa, Blooc Flat och Blooc Apartment.

Object 3 – Pendant Lamp, 140 mm, mässing och frostat glas.

Object 9 – Cupboard handle, 100×30 mm, läder och mässing.

Object 1 – Mirror 88x5x50 cm.

Object 4 – Clothing Rail Leather, läder och krom.

 

Nyhetsbrev
Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!