Krutmakarn, Brobyholm

Naturen. Lugnet. Närheten till precis allt du vill och behöver. Brobyholm är ett helt nytt område i vacker kulturbygd. Här lever du hållbart och ekologiskt i genomtänkta hem med smarta lösningar. Och får mer tid över för livet. Intill det historiska krutbruket i Åker kommer den nya stadsdelen Brobyholm växa fram. Här planerar Blooc att bygga det nya bostadskvarteret Krutmakarn med arkitektritade parhus och radhus för den moderna barnfamiljen.

Läs mer och anmäl ditt intresse för att ta del av mer information om det kommande projektet.

Kort fakta om bostäderna

  • Antal: 26 radhus & parhus
  • Boarea: 76-99 kvm, 3-4 sovrum
  • Pris: Kommande
  • Energiklass: B
  • Tillträde: Mer information kommer snart
  • Ort: Strängnäs

Tidplan

  • Kommande
  • Säljstart
  • Byggstart
  • Inflytt

Intresseanmälan

Om bostäderna

Bostäderna kommer att präglas av stora ljusinsläpp och ett enkelt och stilrent formspråk med utvalda ikoniska detaljer ritade av Blooc. Vår ambition är att bostäderna i Krutmakarn ska underlätta vardagen med lösningar som är funktionella, utan att göra avkall på designen. Och att skapa ett kvarter där du kan hitta just ditt unika hem – som passar dig och din familjs önskemål, behov och plånbok.

Läs mer om våra bostäder

Läs mer

Bostäder med låg elförbrukning
och klimatavtryck – smart för både
miljön och plånboken.

VÅRA BOSTÄDER

Mäklare

Om området

Brobyholm är en plats som ger dig förutsättningar att leva mer, och bättre. Här bor du hållbart, ekologiskt och smart. Du har den senaste tekniken som sparar tid och resurser – utan att det märks. Här drar du nytta av alla möjligheter framtidens boende ger, som att skapa egen el du kan sälja till dina grannar. Här får du tid för det som är viktigt, på riktigt. Brobyholm ligger i Åkers styckesbruk, en av landets äldsta bruksorter. Området har en rik vildmarksnatur, perfekt för fiske, bad, kanoting och vandring. Här finns mataffärer, vård, lek- och badplatser. Områdets industrier och verksamheter har präglat och skapat bygden. Mycket av dess äldre bebyggelse är sprungen ur denna historia. Äldre byggnader med hög kvalitet har ofta stora värden och uppskattas av många genom dess genuina prägel och känsla. Med orter som Strängnäs, Mariefred, Västerås, Arboga och Stockholm nära intill ger Brobyholm möjligheten till ett rikt kultur-och naturliv, underbara utflyktsmål och badplatser, och inte minst en levande plats i ständig utveckling.

Läs mer om Brobyholm

Här bor du hållbart, ekologiskt och
smart. Här får du tid för det som är
viktigt. Här får du mer tid för livet.

UPPTÄCK BROBYHOLM

Intresseanmälan

Att köpa nyproduktion

När du ska köpa en ny bostad är det mycket information du behöver ta del av och det kan ibland kännas övermäktigt och svårt att få grepp om alla delar. Speciellt då det också är så mycket annat praktiskt som tar tid: flyttbil, försäkringar, adressändring… vi förstår! För att göra det så enkelt som möjligt har vi samlat upp vanliga frågor, enkla tips och råd och instruktioner som gör det lite enklare att köpa, bo i och ta hand om din nya bostad. Här kan du läsa om hur det går till att köpa nyproduktion – från att du gör en första intresseanmälan till att du får nycklarna till din nya bostad och efter du har flyttat in.

Så går det till att köpa en bostad från Blooc

Tipsa en vän

Inte det du drömmer om? Önska var du vill att vi utvecklar nästa bostadsområde.

Prova nu!
Nyhetsbrev
Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!