Rödingen – Borsökna

En stillsam och naturskön livsstil alldeles lagom nära staden. Borsökna är en idyll för alla åldrar. Snart lanserar vi vårt tredje bostadsprojekt som vi utvecklar i samarbete med Faskunge Fastigheter i natursköna Borsökna strax utanför Eskilstuna. Rödingen kommer att bestå av en blandning mellan parhus och radhus i två plan om 99 och 124 kvadratmeter och den första etappen säljstartas inom kort.

Anmäl ditt intresse för att ta del av mer information och förhandsvisning. Kontakta ansvarig mäklare om du vill veta mer!

Kort fakta om bostäderna

  • Boarea: 99-124 kvm
  • Sovrum: 3-4 sovrum
  • Energi: Energiklass B
  • Pris: Kommer snart
  • Antal: Radhus & parhus

Tipsa en vän

Tidplan

  • Kommande
  • Försäljning
  • Byggstart
  • Inflytt

Om bostäderna

Kvarteret Rödingen blir den tredje etappen som får en tydlig koppling till våra tidigare bostadskvarter Harren och Siken, såväl som knyter an till omgivande natur i Borsökna. Med varierade och härliga lägen, bostäder och trädgårdar skapar vi ett kvarter där du ska kunna hitta ditt unika drömhem – som passar din livsstil, familj och plånbok. Med noggrant utvalda interiöra detaljer, kulörer och material skapar vi hem med tidlös design och som samtidigt känns här och nu. Välkommen hem!

Planlösning, 124 kvm

Planlösning, 99 kvm

Läs mer

Design & material

Bostäderna i Rödingen kännetecknas av en interiör edition noggrant utvald av arkitekterna på Blooc. Editionen får krispiga och gräddiga kulörer som möter mörka, djupa och mjuka kontraster. Vackra mörk betsade träslag och naturmaterial dominerar och ger editionen ett organiskt och elegant formspråk. Skandinavisk enkelhet och minimalism i en ny tappning. Jordnära, kontemporärt och elegant.

Läs mer Läs mindre

Intresseanmälan

Mäklare

Om området

Släng på dig badrocken och kliv ut genom dörren. Känslan när du promenerar mot sjön i det daggvåta gräset och möter morgonsolen som sakta strilar genom tallarnas grenar är oslagbar. Livet på en pinne i Borsökna.

Där Eskilstuna är som vackrast, bara tio minuter från centrum, skapar vi ett tryggt bostadsområde i idylliska natursköna Borsökna. Området präglas av härlig natur med Borsöknasjön i blickfånget. Här finns badplats med sandstrand och brygga runt hörnet, såväl som skogsrika miljöer strax utanför dörren för en löprunda eller lek med barnen. Borsökna är den perfekta stadsdelen för den sociala barnfamiljen med den nya förskolan British Mini för alla barn som kommer växa upp i området. Med bra kommunikation tar du dig till centrala Eskilstuna på bara tio minuter med buss, och omkring en timme med tåget till Stockholm City. Ett Borsökna för alla åldrar.

Intresseanmälan

Inte det du drömmer om? Önska var du vill att vi utvecklar nästa bostadsområde.

Prova nu!
Nyhetsbrev
Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!