Rödingen, Borsökna

En stillsam och naturskön livsstil alldeles lagom nära staden. Borsökna är en idyll för alla åldrar. Nu lanserar vi vårt tredje bostadsprojekt som vi utvecklar i samarbete med Faskunge Fastigheter i natursköna Borsökna strax utanför Eskilstuna. Rödingen blir ett nytt kvarter med en blandning av parhus och radhus i två plan om 99 och 124 kvadratmeter med varierade och härliga lägen där du ska kunna hitta ditt unika drömhem. Anmäl ditt intresse eller kontakta ansvarig mäklare om du vill veta mer.

 

Kort fakta om bostäderna

 • Antal: Radhus & parhus
 • Boarea: 99-124 kvm, 3-4 sovrum
 • Pris: Kommande
 • Energiklass: B
 • Tillträde: Mer information kommer snart
 • Ort: Eskilstuna
 • Hitta hit

Tidplan

 • Kommande
 • Säljstart
 • Byggstart
 • Inflytt

Intresseanmälan

Om bostäderna

Kvarteret Rödingen blir den tredje etappen som får en tydlig koppling till våra tidigare bostadskvarter Harren och Siken, såväl som knyter an till omgivande natur i Borsökna. Med varierade och härliga lägen, bostäder och trädgårdar skapar vi ett kvarter där du ska kunna hitta ditt unika drömhem – som passar din livsstil, familj och plånbok. Med noggrant utvalda interiöra detaljer, kulörer och material skapar vi hem med tidlös design och som samtidigt känns här och nu. Välkommen hem!

Läs mer

Lågt klimatavtryck, energiförbrukning
och elräkning – snällt mot både
plånboken och miljön.

VÅRA BOSTÄDER

Mäklare

Om området

Släng på dig badrocken och kliv ut genom dörren. Känslan när du promenerar mot sjön i det daggvåta gräset och möter morgonsolen som sakta strilar genom tallarnas grenar är oslagbar. Livet på en pinne i Borsökna.

Där Eskilstuna är som vackrast, bara tio minuter från centrum, skapar vi ett tryggt bostadsområde i idylliska natursköna Borsökna. Området präglas av härlig natur med Borsöknasjön i blickfånget. Här finns badplats med sandstrand och brygga runt hörnet, såväl som skogsrika miljöer strax utanför dörren för en löprunda eller lek med barnen. Borsökna är den perfekta stadsdelen för den sociala barnfamiljen med den nya förskolan British Mini för alla barn som kommer växa upp i området. Med bra kommunikation tar du dig till centrala Eskilstuna på bara tio minuter med buss, och omkring en timme med tåget till Stockholm City. Ett Borsökna för alla åldrar.

Läs vårt reportage med Fredrika
som bor i en bostad utvecklad av
Blooc i Brf Siken, Borsökna!

BLOOC FRIENDS

Intresseanmälan

Att köpa nyproduktion

När du ska köpa en ny bostad är det mycket information du behöver ta del av och det kan ibland kännas övermäktigt och svårt att få grepp om alla delar. Speciellt då det också är så mycket annat praktiskt som tar tid: flyttbil, försäkringar, adressändring… vi förstår! För att göra det så enkelt som möjligt har vi samlat upp vanliga frågor, enkla tips och råd och instruktioner som gör det lite enklare att köpa, bo i och ta hand om din nya bostad. Här kan du läsa om hur det går till att köpa nyproduktion – från att du gör en första intresseanmälan till att du får nycklarna till din nya bostad och efter du har flyttat in.

Så går det till att köpa en bostad från Blooc

På kartan

Tipsa en vän

Inte det du drömmer om? Önska var du vill att vi utvecklar nästa bostadsområde.

Prova nu!
Nyhetsbrev
Följ vårt nyhetsbrev för att ta del av senaste nytt om Blooc.
Fyll i alla obligatoriska fält.
Ett fel uppstod!
Tack för ditt intresse!